17 / 05 / 2024

mine mahruki kimdir

mine mahruki kimdir

Nasuh Mahruki,mutlu bir eş ve 1 yaşında bir erkek çocuk babası. Şimdi, ailesine bir de kız çocuğu eklemenin düşünü kuruyor. Mine-Nasuh Mahruki, evlerinin kapısını Hello! dergisine açtı, mutluluklarının sırrını paylaştı.

Mine Narin Kimdir? Mine Narin nerede doğdu?

Mine Narin kimdir Mine Narin’in mesleği nedir? Mine Narin eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mine Küpeli kimdir?

Mimar Mine Küpeli kimdir? Mine Küpeli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mine Küpeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mine Küpeli..

Nasuh Mahruki evinin kapısını Hello dergisine açtı!

Nasuh Mahruki,mutlu bir eş ve 1 yaşında bir erkek çocuk babası. Şimdi, ailesine bir de kız çocuğu eklemenin düşünü kuruyor. Mine-Nasuh Mahruki, evlerinin kapısını Hello! dergisine açtı, mutluluklarının sırrını paylaştı.

Mine Orhon kimdir?

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Mine Orhon kimdir? Mine Orhon, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Rize Belediye Başkan Adayı Mine Orhon'un biyografisi...

Mine Narin kimdir?

Halen, kurucusu olduğu Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı’nda Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mine Narin kimdir?

Mine Akgül kimdir?

Vadistanbul Satış Müdürü Mine Akgül kimdir? Bankacıyken 2012 yılında konut profesyoneli olmayı tercih eden Mine Akgül ne zamandan beri Vadistanbul için çalışıyor? İşte Mine Akgül'ün biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

mine mahruki kimdir Haberi

mine mahruki kimdir


Türkiye’nin ilk sivil kurtarma ekibi AKUT’un kurucusu Nasuh Mahruki, gençlik yıllarında “40’ımdan sonra yurtdışında evleneceğim” diyormuş. Bunu da gerçekleştirmiş. 41 yaşında Bhutan’da evlenen Mahruki, bugün düşlediklerine sahip olan mutlu bir eş ve 1 yaşında bir erkek çocuk babası. Şimdi, ailesine bir de kız çocuğu eklemenin düşünü kuruyor. Mine-Nasuh Mahruki, evlerinin kapısını Hello! dergisine açtı, mutluluklarının sırrını paylaştı.



Evliliğe nasıl karar verdiniz?

Nasuh Mahruki: Benim “evlilik istemiyorum” diye bir duruşum olmadı hiçbir zaman. Sadece çok hareketli ve hedefli, bir de tabii riskli ve tehlikeli bir hayatım olduğu için daha ileriki bir zamana bırakmıştım. Yıllar önce, 40 yaşından sonra yurtdışında evleneceğime karar vermiştim. 41 yaşında, Himalaya Krallıkları’na yaptığımız bir motosiklet seyahatinde Mine’yle Bhutan’da evlendik. Barlas da aramıza katılınca aile olduk. Aile hayatı ilk...