04 / 05 / 2024

Mine Narin biyografi

Mine Narin biyografi

Halen, kurucusu olduğu Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı’nda Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mine Narin kimdir?

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Mine Narin Kimdir? Mine Narin nerede doğdu?

Mine Narin kimdir Mine Narin’in mesleği nedir? Mine Narin eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarruma Turizm Gayrimenkul İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'da Mine Narin, Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında Kuruldu!

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mine Narin'in seçilmelerine karar verdi.

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

Mine Narin, Martı GYO'nun başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Nurullah Emre Narin oldu...

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.

Hürsan Şömine farklı modellerde şömine tasarlıyor!

Türkiye'nin inovatif şirketleri buluşları ile küresel rakiplerini solluyor. Bu firmalardan biri olan Hürsan, farklı tasarımlarıyla dünya şömine liginin zirvesine çıktı..

Türk şömine kralından avrupa'ya ilginç tasarımlar!

800 farklı şömine tasarlayan, bacasız şömineyi Türkiye'de ilk kez üreten Hürsan, dünya şömine liginin zirvesine çıktı. Başta Fransa olmak üzere 20'den fazla ülkeye ihracat yaptı

Konya Mümine Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV), kız öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla Konya'da yaptırdığı Mümine Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu, düzenlenen törenle açıldı.

Koçtaş'tan her eve şömine keyfi!

Koçtaş'tan her eve şömine keyfi... Kışın etkisini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde Koçtaş’ın elektrikli şömineleri hem evinizi ısıtacak, hem de evinize stil ve keyif katacak.

Mine Narin biyografi Haberi

Mine Narin biyografi

Mine Narin kimdir?

Mine Narin, İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şişli Terakki ve Avusturya Lisesi’nde tamamladık tan sonra Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 1985 yılında mezun oldu.


İş yaşamına Chase Manhattan Bank’ta başladı. Türkiye’de tekstil ve konfeksiyon sektörlerinde, değişik kademelerde yöneticilik yapmıştı. 


Mine Narin, bugüne kadar Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Danışma Kurulu Üyeliği, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Türk Kanserle Savaş Vakfı Üyeliği görevlerinde de bulunmuştur.


Halen, kurucusu olduğu Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı’nda Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı, Martı Otel İşletmeleri A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyeliği, Çağdaş Eğitim Vakfı’nda Mütevelli Heyeti Kurucu Üyeliği, Tina Vakfı’nda  Mütevelli Heyeti Kurucu Üyeliği, Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER)...