29 / 04 / 2024

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üye adayları hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO'nun Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler" başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin yeni seçilecek Yönetim Kuruluna aday olarak gösterdiği; Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulunda kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verildi. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 20.02.2017 tarih 975 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; 

Şirketimizin Esas Sözleşme "İmtiyazlı Menkul Kıymetler " başlıklı 9. maddesi uyarınca imtiyaz hakkı bulunan ve bu hakkı kullanan A grubu pay sahiplerinin yeni seçilecek Yönetim Kuruluna aday olarak gösterdiği; Mine Narin, Nurullah Emre Narin , Pakize Oya Narin , Hasan Emre  Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu ‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulumuzca kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına

katılanların oybirliğiyle karar verilmiştir.


Geri Dön