24 / 07 / 2024

Miniatürk sergi

Miniatürk sergi

İsveç'in Sala kasabasında İsveçli bir marangoz tarafından Miniatürk'ün benzeri yapıldı...

TİKA, Afganistan'daki Ulu Cami'nin sergi salonunu restore etti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Herat Koordinatörlüğünce, Afganistan'ın batısında yer alan Herat vilayetindeki tarihi Ulu Cami'nin sergi salonu baştan aşağı restore edildi.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik ihalesi iptal!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kadir Topbaş döneminde planlanan bir proje için daha iptal kararını açıkladı. 

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda 2. ihale bekleniyor!

2 kilometre uzunluğundaki Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda ikinci ihalenin açıklanmasını bekleniyor. 

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanması planlanan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

İstanbul'a 10 yeni teleferik hattı geliyor!

İBB, 2019 yılı ve sonrasında 10 teleferik hattı inşa etmeyi planlıyor. İBB, Eyüp - Pierre Loti - Miniatürk Teleferik Tesisi için 21 Eylül'de ihaleye çıkılacak.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi 21 Eylül'de gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanacak olan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Eyüp Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı imar planı askıda!

Eyüp Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 16 Şubat'ta askıdan indirilecek...

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı nasıl olacak?

Eyüp-Pierre Loti -Miniatürk Teleferik Projesi, Haliç vapur iskelesi yanındaki Eyüp istasyonundan başlayarak, önemli bir turistik merkez olan Pierre Loti Tepesi'ne ulaşacak. İşte projenin detayları...

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik projesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk arasında yapılacak teleferik projesi için start verdi. Büyükşehir Belediye Meclisi, 3 istasyondan oluşacak hattın 1/5000'lik planlarını onayladı.

Pakistan’da Moğol/Türk Sanatı ve Mimarı resim yarışması düzenledi!

Pakistan Büyükelçiliği ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile “Pakistan’da Moğol/Türk Sanatı ve Mimarı” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül ve eserlerin sergi töreni Konya İl Halk Kütüphanesi Salonunda gerçekleşti.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor!

Eyüp-Piyerloti Teleferik Hattını revize ederek, Haliç üzerinden geçerek Miniatürk’e saatte bin 500 kişiyi taşıyacak olan yeni teleferik projesinin ihalesi son aşamada. Yeni hattın 3 istasyondan oluşması planlanıyor.

Miniatürk sergi Haberi

Miniatürk sergi
Miniatürk'ün içesindeki eserler İsveç'in Sala kasabasında sergilenmeye başladı. İsveçli bir marangoz tarafından yapılan eserler arasında Selimiye Camisi, Dolmabahçe Sarayı ve Ayasofya gibi eserler...