13 / 05 / 2024

Miniköşk

Miniköşk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi güvenli ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde yer alan Miniköşk’ten çıkışlarda yapılan u dönüşleri nedeniyle meydana gelen kazaların önüne geçti.

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

40 milyon dolarlık servti olan Khloe Kardashian bu evde yaşıyor!

Kardashian- Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, sevgilisi Tristan Thomspon'ın ihanetine uğradıktan sonra minik kızı True ile birlikte yaşamaya başladı.

İspanya'da dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular!

İspanya’da ün kazanan doğal bir köy olan Setenil de las Bodegas'ta dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular.  Minik ve sıcak bir köy olan Setenil de las Bodegas doğal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı!

30 yaşın altında en zengin üyesi olan Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin kirasını ödeyemedi!

Türk Pop müziğinin Minik Serçe lakaplı şarkıcısı Sezen Aksu, Küçüksu’daki stüdyo evinin 11 bin liralık 2 kirasını ödemediği öğrenildi. Bu durum karşısında çaresiz kalan sahibi ise Serçe’ye ihtar yollayacağı iddia edildi.

Küçükçekmece'de çocuk üniversitesi açılıyor!

Küçükçekmece Belediyesi eğitim konusunda çocuklara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kasım ayında açılacak olan üstün yeteneklilere yönelik ‘Çocuk Üniversitesi’ Küçükçekmeceli minik dahileri bekliyor.

Emily Blunt ve John Krasinski'nin evleri 8 milyon dolara satışta!

Altın Küre ödülllü İngiliz aktris Emilia Blunt ve eşi John Krasinski, minik kızları Hazel ile birlikte yaşadıkları Hollywood'daki evlerini satışa çıkardı. Ailenin istediği fiyat, 8 milyon dolar!

İşte Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane!

Paris Hilton Chihuahua cinsi minik köpekleri için kendi yaşadığı malikanenin küçük bir kopyasını yaptırdı. Köpek malikanesinin eşyaları da Hilton'un kullandıklarının minyatürü.İşte Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane;

Hatay'da Minik Kalpler Yetim Köyü'nün temeli atıldı!

Hatay Reyhanlı'ya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Katar RAF Hayır Kurumu tarafından 1560 Suriyeli yetim çocuğun barınacağı Minik Kalpler Yetim Köyü yapılıyor.

Reyhanlı Minik Kalpler Yetim Köyü'nün temeli atıldı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katar RAF ROTA Hayır Kurumu iş birliğiyle bin 560 Suriyeli yetim çocuğun barınacağı Minik Kalpler Yetim köyünün temeli atıldı.

İşte tatil yapabileceğiniz 10 minik ev!

Yaz ayları geldi mi çoğu insan tatil bölgelerine akın ediyor. Kavimler Göçü’nü andıran bir hareketle topluca güneye inen insanların yanı sıra, Amerika gibi kıta değişikliğini tercih edenler de var. İşte tatil yapabileceğiniz 10 minik ev...

Kandıra yolu Çayırköy mevkine kavşak yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi güvenli ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde yer alan Miniköşk’ten çıkışlarda yapılan u dönüşleri nedeniyle meydana gelen kazaların önüne geçti.

Küçük Ağa Hayat Tepe'den ev aldı!

ÖZAK GYO'nun üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Küçük Ağa'nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe'de yaptı.

Miniköşk Haberi

Miniköşk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi güvenli ulaşım için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde yer alan Miniköşk’ten çıkışlarda yapılan u dönüşleri nedeniyle meydana gelen kazaların önüne geçti. Araçların duble yolun bitiminden u dönüşü yapmamaları için Miniköşk önünde sinyalize kavşak oluşturuldu.



GÖLKAY’A VE MİNİKÖŞK’E DÖNÜŞ


Kavşakla birlikte Miniköşk’ten ayrılan araçlar İzmit yönüne güvenli bir şekilde dönüş yapabiliyorlar. Kavşaktaki cep vasıtasıyla Kandıra yönünden Miniköşk’e giriş de gerçekleşiyor. Ayrıca araçlar yine İzmit yönünden gelerek Çayırköy’e ve Gölkay tesislerine ulaşmak için de yine kavşaktan yararlanabiliyorlar.

Kocaeli Büyükşehir...