02 / 05 / 2024

Küçük Ağa Hayat Tepe'den ev aldı!

Küçük Ağa Hayat Tepe'den ev aldı!

ÖZAK GYO'nun üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Küçük Ağa'nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe'de yaptı.



ÖZAK GYO'nun üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Küçük Ağa'nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe'de yaptı. Emir Berke Zincidi'nin adalar manzaralı 16'ncı kattaki provence tarzda dekore edilmiş dairesinin satış sözleşmesini önceki gün Annesi Sevgi ile Babası Berkant Zincidi noter huzurunda minik yıldız adına imzaladı. Hayat Tepe projesindeki kira geliri kampanyasından da yararlanacak olan minik yıldız, bir yıl boyunca ÖZAK GYO'dan her ay 3 bin 500 TL kira geliri de elde edecek. Baba Berkant Zincidi, oğulları için yatırım yaptıklarını, Emir Berke'nin 18 yaşma gelince iyi bir yatırıma sahip olacağına inandığını söyledi. 

tkisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan projede 66 ile 230 metrekare arasındaki daire tipleriyle 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 


Posta 


Geri Dön