04 / 10 / 2024

küçük ağanın yatırımları

küçük ağanın yatırımları

ÖZAK GYO'nun üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Küçük Ağa'nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe'de yaptı.

Gram altın tarihi rekorunu kırdı! Altın yatırımcıları müjde! 20 Eylül 2024 son dakika altın fiyatları!

Altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. Altın yatırımcısına müjdeli haber geldi. Gram altın bugün tarihi rekorunu kırdı. Bugün gram, çeyrek, yarım, tam, ata, gremse altın fiyatı ne kadar oldu? İşte 20 Eylül Cuma son dakika altın fiyatları... 

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

küçük ağanın yatırımları Haberi

küçük ağanın yatırımları

ÖZAK GYO'nun üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D'nin sevilen dizilerinden 'Küçük Ağa'nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe'de yaptı. Emir Berke Zincidi'nin adalar manzaralı 16'ncı kattaki provence tarzda dekore edilmiş dairesinin satış sözleşmesini önceki gün Annesi Sevgi ile Babası Berkant Zincidi noter huzurunda minik yıldız adına imzaladı. Hayat Tepe projesindeki kira geliri kampanyasından da yararlanacak olan minik yıldız, bir yıl boyunca ÖZAK GYO'dan her ay 3 bin 500 TL kira geliri de elde edecek. Baba Berkant Zincidi, oğulları için yatırım yaptıklarını, Emir Berke'nin 18 yaşma gelince iyi bir yatırıma sahip olacağına inandığını söyledi. 

tkisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan projede 66 ile...