04 / 05 / 2024

minimalist dekorasyon

minimalist dekorasyon

Mal taşımak için kullanılan tırların arkasında gördüğümüz konteyner bu kez eve dönüştü. Depo görünümlü konteynerın içi minimalist mantıkla dekore edildi.

7 adımda evinizi minimalize edin!

Minimalist dekorasyon, günümüzde yaygın olarak benimsenen bir tasarım tarzıdır. Bu tarz, evde az sayıda eşya ve basit tasarımlar kullanarak ferah, dingin ve minimalist bir atmosfer yaratmayı amaçlar. İşte evinizi 7 adımda minimalize etmenin yolu...

Minimalist bir ev hayal mi?

Minimalizm nedir? Dozu kaçınca çok sıkıcı bir görüntü oluşturabilen bu dekorasyon tarzını hakkını vererek uygulamak için nelere dikkat etmek gerekir? İşte Sabah gazetesinden Yasemin Savcı'nın minimalist evler üzerine hazırladığı o haber...

Loda mobilyadan capri berjer serisi!

Tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada çizgi üstü konseptler oluşturan Loda; modern, yalın ve fonksiyonel ürünleriyle öne çıkıyor ve günümüzün minimalist dekorasyon yaklaşımını kendine özgü stiliyle yorumluyor.

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Erdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi'nde kuruldu.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

minimalist dekorasyon Haberi

minimalist dekorasyon

Genelde mal taşımak için büyük gemilerin üzerinde ya da tırların arkasında gördüğümüz konteyneri çok farklı şekilde kullandılar.



Bu depo görünümlü konteynerın içi aslında çok konforlu bir ev.



İçinde yerler ve duvarlar komple ahşaptan yapılırken lüks bir mutfağı, oturma odası ve banyosu bulunuyor.



Minimalist mantıkla dekore edilen ev tüm ihtiyaçları karşılayacak nitelikte yapılmış.




İstendiği zaman bir tırın arkasına yüklenerek başka yere götürülebilecek olan evin değeri 50 bin dolar.


 


Yüsek tavanıyla ferah bir görüntü veren evin içi dışındaki metalik ve soğuk görüntüden çok uzak.