27 / 04 / 2024

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.



İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu. 


İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü inşaat faaliyetlerinde bulunmak. İnşaat Sanayi ile yer altı ve yer üstü bayındırlık hizmetlerini, inşaatlar yapımı ve onarımı gerek kendilerinin temin edecekleri arsalara inşaat yapımı ve satımını yapmak, inşaat taahhütlerini müteahhit sıfatıyla girmek ve inşaatlar yapmak, restorasyonlar yapmak, konusu ile ilgili her çeşit yol, demiryolu, kanal, köprü, tünel, liman, baraj, endüstriyel yapılar, çelik konstrüksiyon, prefabrik yapılar vb. ihale işlerine girmek, yapılar yapmak, satmak, almak, işletmek ve organize etmek - Her türlü çevre düzenleme, planlama, tasarım, bitkisel ve yapısal uygulama yapmak, ihale işlerine girmek, yapılar yapmak, satmak, almak, işletmek ve organize etmek - Yapı malzemeleri alım, ithalat ve ihracaatını yapmak. 



Geri Dön