17 / 05 / 2024

MiniTürk Gölpark nerede

MiniTürk Gölpark nerede

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yaptığı açıklamada, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi.

MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak!

MiniTürk'te dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak.

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Nidapark Göcek nerede? Nidapark Göcek fiyat listesi!

Nidapark Göcek nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Göcek fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Holding imzası taşıyan projede 32 müstakil villa bulunuyor...

G-Beyond nerede?

G-Beyond nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte G-Beyond projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Gösteri Merkezi hizmete açıldı.

Tarsus Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Kırklarsırtı Mahallesi’nde inşa ettirilen Atatürk Gösteri Merkezi 27 Aralık'ta açılıyor.

KİPTAŞ Başakkent Gölet nerede?

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde satışlar başladı. Peki fiyatların 204 bin TL'den başladığı KİPTAŞ Başakkent Gölet nerede hayata geçiriliyor?

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Oyak Göksupark nerede?

Ankara-Eryaman’da konumlandırılan Oyak Göksupark projesinde daire fiyatlar 191 bin TL’den başlıyor. Peki Oyak Göksupark nerede?

Maltepe Mesa Gökada nerede?

3 blok şeklinde yükselen Maltepe Mesa Gökada projesi 273 konuttan meydana geliyor. Proje eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim. Peki Maltepe Mesa Gökada nerede?

MiniTürk Gölpark nerede Haberi

MiniTürk Gölpark nerede


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, dünyanın çeşitli noktalarında yer alan ve Türklere ait olan 74 eserin maketini, inşa edecekleri MiniTürk Gölpark'ında canlandıracaklarını bildirdi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın "Dünyayı Gölbaşı'na taşıyoruz" diyerek anlattığı MiniTürk Gölpark, Ankara'nın ilk minyatür parkı olacak. TOKİ Yolu üzerine yapılacak olan parkta, dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ve Türklere ait olan 74 tarihi eserin, maketi yapılarak canlandırılacak. Park alanında ayrıca; kafe, satış alanları, çocuk oyun parkı, gölet, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar da yer alacak. MiniTürk Gölpark'nın Gölbaşı'nı turistler için bir cazibe merkezi haline getireceğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı şunları söyledi: "Türk-İslam mimarisinin en önemli yapıtları arasında yer alan ve dünyanın 7 harikasından biri olan Tac Mahal'in de aralarında bulunacağı 74 eserin minyatürünün bulunacağı MiniTürk...