27 / 04 / 2024

Minopolis giriş fiyatları

Minopolis giriş fiyatları

Bakırköy Marmara Forum AVM'de açılan Avrupanın ilk çocuk eğitim ve eğlence şehri Minopolis, 23 Eylül Salı günü Demet Akalın’ın katıldığı etkinlikte eğlenceli anlara sahne oldu.

Chery'den 2024'ün 2. kampanyası da geldi! Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan otomotiv devi Chery, yeni yılın ikinci kampanyasını da duyurdu. Chery'nin remi internet sitesinde paylaşılan listeye göre Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri de şaşırttı.

Konut almak isteyenlere müjde! Fiyatlar düşüyor, alım fırsatı başlıyor!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Yönetim Kurulu Üyesi, Dr. Mustafa Koçak, konut fiyatlarının nominal olarak artsa da son bir kaç aydır aylık bazda reel olarak düştüğünü, söyleyerek konut almak isteyenlere müjdeyi verdi.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Altında sert düşüş! Elinde 1 gram altını olan bile hemen baksın! 27 Ağustos 2023 altın fiyatları...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı ardından düşüş seyrine geçmişti. Bu haftaya 1648 liradan giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1.692 liradan işlem görüyor. Peki, çeyrek, yarım tam altın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Rusya’da darbe girişimi Türkiye’ye bilet fiyatlarını patlattı!

Rusya’dan ayrılmak isteyenlerin yoğun talep göstermesi üzerine bilet fiyatları adeta uçuşa geçti. Uçak bileti fiyatlarının 100 bin TL’yi aştığı belirtiliyor.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

Otomobil fiyatlarında son durum ne? Sıfır kilometrede 400 bin TL’nin altında kaç araç kaldı?

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Deprem sonrası daha güvenli bir ev almak isteyenler araçlarını satmaya başladı. Piyasaya ikinci el araç girişi hızlanınca fiyatlar düşecek" dedi.

Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın fiyatları şubat ayındaki geril çekilmelerin ardından Mart ayına hızlı bir giriş yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatlarının iki hafta sonraki yönü belli oldu! Herkes bu tarihi not alsın! Bakmayan bin pişman olacak!

Carrefour'dan Mart ayına bomba giriş! Fiyatlar dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!

Carrefour, 16 Şubat - 1 Mart kataloğu halk tarafından büyük rağbet gördü. Her hafta aktüel ürünleri ile vatandaşın kesesine hitap eden Carrefour, Müşterilerini bekliyor. İşte Carrefour 16 Şubat - 1 Mart indirimli ürünler listesi.

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

Onvo televizyonlarda uygun fiyatlar! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Son dönemde satışa sunduğu televizyon modelleri ile piyasaya hızlı bir giriş yapan Onvo uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Onvo televizyon modelleri ve fiyat listesi...

Minopolis giriş fiyatları Haberi

Minopolis giriş fiyatları

İstanbul’un en büyük eğlence merkezlerinden biri olan Minopolis’te, çocuklar tematik istasyonlarda eğlenerek yetişkinlerin dünyasını deneyimlerken Demet Akalın eşliğinde keyifli dakikalar yaşadılar. Minopolis şehrinin Demir İnşaat sponsorluğuyla yapılan İnşaat Merkezi’nde, çocuklar Demet Akalın ile birlikte oyun oynarken inşaat ve dekorasyon yapmanın inceliklerini öğrenip inşaat sektörü hakkında fikir sahibi oldular.



Avusturya Viyana Üniversitesi’nde alanında en yetkin akademisyenler başkanlığında iki yıl süren yoğun araştırma sonucu geliştirilen ve tüm dünyada oyunla eğitim denince akla ilk gelen çocuk şehri olan Minopolis, 4-14 yaş aralığındaki çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış 100’e yakın işyerinde eğlenceli uygulamalarla meslekleri tanıtıyor. Bu yılın Mayıs ayında açılan eğlence şehri Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi’ Demir İnşaat’ı 8 bin 334 kişi ziyaretçi alarak Minopolis’in en çok ilgi gören istasyonlarından...