03 / 05 / 2024

Minopolis İstanbul Eğitlence şehri

Minopolis İstanbul Eğitlence şehri

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü, Minopolis’te sevdiriyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret etti...

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile ensıeh Arabahmadı ve Jahangır Lotfıaeshaghı ortaklığında kuruldu.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıana J.I. Abumandıl tarafından kuruldu. 

Zeytinburnu'na 200 yataklı hastane müjdesi!

Türk Kızılayı ve Zeytinburnu Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi Zeytinburnu Polikliniği’nin açılışı yapıldı.

Samatya Hastanesi taşınacak mı?

Samatya Hastanesi olarak da bilinen İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Beylikdüzü'ne taşınacağı yönündeki haberler Sağlık Bakanlığı tarafından yalanlandı

2 milyon kişi İstanbul'un kuzeyine yerleşecek!

Uzmanlar, İstanbul E-5 Karayolu ile Marmara Denizi arasına sıkışıp kalan kent merkezinde yaşayan nüfusun büyük bölümünün İstanbul'un kuzeyinde yerleşime başlayacağını ifade ediyor. Erhan Değerli, "10 yıllık master planda 2 milyon insanın, E-6'nın kuzeyine taşınması amaçlanıyor" dedi.

Topkapı İn İstanbul daire fiyatları!

Topkapı İn İstanbul E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor.Topkapı İn İstanbul daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Minopolis'te yeni nesil inşaatçılar yetişiyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nde dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi planlıyor. İşte proje...

Demir İnşaat'tan Minopolis'e inşaat merkezi!

İnşaat sektöründe uygulamaları ile adından söz ettiren Demir İnşaat, Minopolis İstanbul ‘Eğitlence’ şehrinin ‘İnşaat Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor...

Minopolis İstanbul fiyat 2015!

Minopolis İstanbul fiyat 2015 kısmından önce Marmara Forum'da yer alan Minopolis hakkında biraz bilgi verelim. Minopolis İstanbul'a 4 ila 14 yaş arası çocuklar gidebiliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Dükkan fiyatları metrekare bazında 10 bin liradan başlangıç gösteren Westside İstanbul E-5'e sıfır konumda, Atatürk Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme planı...

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri!

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Concord İstanbul E-5 karayolunun yanında yükseliyor.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları!

Dairelerin alanları 118 ile 340 metrekare arasında değişiklik gösteren Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir Konutları 'nın TEM, metro, 3. Havalimanı, hızlı tren, Kanal İstanbul, E-5 ve 3. köprü otobanına ulaşım kolaylığı bulunuyor.

Minopolis İstanbul Eğitlence şehri Haberi

Minopolis İstanbul Eğitlence şehri
Demir İnşaat, Minopolis İstanbul Eğitlence Şehri'nin 'İnşaat Merkezi'nde çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Dört yaş ve üzeri çocuklara oynarken inşaat sektörünü öğretmeyi hedefleyen Demir İnşaat, 'Z Kuşağı'nı inşaat sektörü hakkında bilinçlendirmeyi de planlıyor. 


Konuyla ilgili konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, artık sektöre kazandırılacak nitelikli insan kaynağını gündeme getirmeliyiz" diyerek, sektörün yapacağı yeni sıçramanın nitelikli insan kaynağıyla gerçekleşebileceğinin altını çizdi. 


Minopolis'te yer almakla geleceğin mimar ve mühendisleriyle şimdiden bir araya gelmeyi amaçladıklarını anlatan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Projeler üreterek kentleri güzelleştiriyor ve yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Minopolis'te bunu bir adım ileri taşıdık. Sosyal sorumluluk yaklaşımımızın gereği olarak burada, çocuklarımızın hayallerini de güzelleştiriyoruz. Bu, geleceğe yaptığımız bir yatırımdır. Bugünden inşaat sektörünün gelecekteki mimar ve mühendislerini standımızda ağırlıyor, onlara sektörü...