03 / 05 / 2024

MİNT Çağlayan

MİNT Çağlayan

Mint Çağlayan projesi, Dünya Bankası kuruluşu olan IFC tarafından geliştirilen EDGE sertifikasını almaya hak kazandı.

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

MİNT Çağlayan: Yeni nesil şehir apartmanları!

"Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılan MİNT Çağlayan projesi 14 katlı tek bir blok şeklinde yükseliyor. Proje 140 adet konuttan oluşuyor.

Armağan Çağlayan çözülmeden ortada bırakılan sorunları sıraladı: Enflasyon, kiracı kiralayan düzenlemesi! 

Ev sahibi ve kiracılar arasındaki tartışmalar büyürken, Türk televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte Çağlayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl!

MİNT’in hayata geçirdiği MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl olarak belirtildi. Tüm projelerinde 48 ay kira garantisi veren MİNT, ilk yıl yatırımcısının konut bedelinin yüzde 6’sını geri almasını sağlıyor. 

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlayan Tasarım Mimarlık İnşaat Peysaj Turizm  Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çağlayan ve Aysun Çağlayan ortaklığında kuruldu. 

MİNT Çağlayan Türkiye'de EDGE'e başvuran ilk konut projesi oldu!

MİNT Çağlayan projesi ile 'EDGE’ sertifikasına başvuran ilk proje olma özelliğini taşıyor. Enerji verimliliği ve çevre duyarlılığıyla Türkiye’de ilk olmayı başardı.

Mint Çağlayan'ın yüzde 50 satıldı!

Toplam 140 adet konuttan oluşan MİNT Çağlayan projesi 20 günlük sürede 20 milyon TL ciro etti. Yüzde 50'si satılan Mint Çağlayan projesinde evlerin metrekare fiyatı 6 bin 750 TL.

MİNT Çağlayan Haberi

MİNT Çağlayan

Mint tarafından hayata geçirilen Mint Çağlayan projesi Türkiye’de, Dünya Bankası kuruluşu olan IFC tarafından geliştirilen EDGE sertifikasını almaya hak kazanan ilk konut projesi oldu.  


Mint Çağlayan tasarım aşamasından itibaren enerji, su ve hammadde kaynaklarını en verimli kullanacak şekilde planlandı. Proje Enerji ve Su kategorisinde yüzde 30’a varan, hammadde kategorisinde ise yüzde 51’e varan tasarruf elde ederek EDGE sertifikasını aldı. 


Yıllık 620 TL'lik enerji tasarrufu 

Mint Çağlayan projesi 2018'in Eylül ayında teslim edilecek. Mint Çağlayan EDGE sertifikasıyla birlikte sektörde örnek olmayı hedefliyor. 


Türkiye'de EDGE ön sertifikasını almayı başaran ilk konut projesi olan MİNT Çağlayan, tasarım aşamasından itibaren yapılan yatırımlar sayesinde aylık ortalama 50 TL, yıllık ise ortalama 620 TL enerji faturası tasarrufu sağlayacak.