02 / 05 / 2024

Mint Metro nerede

Mint Metro nerede

Çağlayan'a Mint Metro projesi geliyor. Mint tarafından hayata geçirilen Mint Metro projesi ofis projesi olarak dizayn edildi. İşte detaylar...

DKD Metro nerede?

Pendik Kurtköy'de DKD Metro projesinde dairelerin satış fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. Peki DKD Metro nerede?

Esenyurt Metro House nerede?

Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta hayata geçriiliyor...

Mint Metro projesi geliyor! İşte görselleri!

Çağlayan'a Mint Metro projesi geliyor. Mint tarafından hayata geçirilen Mint Metro projesi ofis projesi olarak dizayn edildi. İşte detaylar...

MİNT Şişli nerede?

Ön taleplerin toplandığı MİNT Şişli projesinde fiyatlar 286 bin TL ile 727 bin TL arasında değişiyor. Peki MİNT Şişli nerede hayata geçiriliyor?

Kağıthane Mint E-5 nerede?

Toplam 105 daireden meydana gelen Mint E-5, Mint tarafından hayata geçiriliyor...

Mint Kağıthane'nin yüzde 81’i satıldı!

Mint Genel Müdürü Özgür Doğan, projenin yüzde 81’lik kısmının satışının 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını, bunda 2017 yılında faaliyete geçecek metro hattı ile gerçekleşen birlikteliğin etkili olduğunu söyledi.

İkitelli Metro 34 nerede?

Toplam 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasının yer aldığı projede teslimler 2016 'nın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Peki İkitelli Metro 34 nerede?

Eşbah Yapı Metro 34 nerede?

İletişim bilgisi kapsamına göre telefon numarasının 444 87 34 olarak belirlendiği proje içerisinde ofis ve mağaza yer alıyor. Peki Eşbah Yapı Metro 34 nerede?

Metro 34 nerede?

Toplamda 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazasından meydana gelen Metro 34'te teslimlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Metro 34 nerede?

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Metro 34 İkitelli nerede?

Metro 34 İkitelli projesinde 80 adet idari-prestij ofis ve 32 adet modern cadde mağazası yer alıyor. Proje metro durağının hemen önünde yükseliyor. Peki Metro 34 İkitelli nerede?

Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?

Başakşehir Yeni Merkez projesi "Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yeni şehir merkezinden tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek.

Mint Metro nerede Haberi

Mint Metro nerede


Mint, Çağlayan'da ofis projesine hazırlanıyor. Mint Metro adına sahip proje İstanbul Avrupa Yakası Çağlayan'da yer alacak.  Ticari ünitelerden meydana gelecek olan Mint Metro projesinde detaylar henüz netleşmedi. 

Fiyat ve teslim tarihinin de belli olmadığı Mint Metro Ofisleri ile ilgili  212 288 00 00  satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

İşte görselleri!



Tel:+90 212 288 00 00
Web:  http://mint.ist/mint-metro.php

Pınar DOĞAN...