07 / 05 / 2024

MİNT projeleri EDGE sertifikası

MİNT projeleri EDGE sertifikası

Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT, International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” sertifikası alarak gelecek nesiller için temiz ve çevreye duyarlı bir yaşam fırsatı sunuyor...

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

Turgutlu Belediyesi'nden 4 taksitle satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri için 4 taksit imkanı sağlanıyor.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

Turgutlu Belediyesi'nden satılık iş yeri!

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 912,60 metrekare alana sahip.

Belediyeden 5 taksitle satılık iş yeri fırsatı! İş yeri alacaklar dikkat! 

Manisa ili Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Turgutlu ilçesi, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 6 adet dükkanı 5 taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Turgutlu Belediyesi Manisa'da 4 iş yeri satacak! 

Manisa İli Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa Turgutlu 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde 4 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 18 Ekim'de!

Manisa ili Turgutlu Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Turgutlu ilçesi, 6. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 4 adet sanayi dükkanını satıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

Manisa Turgutlu'da konut alanı imarlı arsa fırsatı! İhalesi 27 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Manisa ili Turgutlu ilçesi, 4. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:15'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 200 bin liradan da ucuza arsa satıyor! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Yurt dışı müteahhitlik projeleri 2021'de 20 milyar doları aşacak!

Geçtiğimiz sene sert bir şekilde düşüş gösteren yurt dışı müteahhitlik işleri miktarı, 2021 yılında toparlandı ve tekrar 20 milyar doların üzerine ulaştı. Kasım sonu itibariyle Türk müteahhitler 130 ülkede 10 bin 909 proje üstlendi.

TOKİ Yozgat Merkez'de 175 adet konutu satışa sunuyor!

TOKİ, Yozgat'ın Merkez ilçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi'nde yer alan 175 konutu satışa çıkarıyor. 

MİNT projeleri EDGE sertifikası Haberi

MİNT projeleri EDGE sertifikası

Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT, iklim değişikliğiyle birlikte dünyanın ortak sorunu olan kuraklık ve çölleşme konusuna dikkat çekmek için BM kararıyla 1995'ten bu yana her yıl kutlanan 17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü’nde  projelerinde hayata geçirdiği enerji tasarrufu yatırımları ile destek oluyor.

Başta tüm dünyanın ortak sorunu olan çölleşme sorunu Türkiye’nin de mücadele ettiği ve çözüm aradığı konuların başında geliyor. Çölleşme ve kuraklığa bağlı olarak verimli toprakların kaybı, erozyon, içme suyu kaynaklarında yaşanan azalma dünyada yüzden fazla ülkede yaklaşık bir milyar insanı etkiliyor.  MİNT, çevreye ve doğaya saygılı bir anlayışla hayata geçirdiği tüm projeleri temiz enerji ve çevreci bir yaklaşımla inşa ediyor. MİNT, su ve enerji kaynaklarının verimli şekilde kullanılması için ilk projesinden itibaren çevre yatırımlarına odaklanıyor. 

MİNT...