04 / 05 / 2024

minyatür proje

minyatür proje

Minyatür sanatçısı Nilgün Gencer tarafından hayata geçirilen ve 43 yıllık sanat birikiminin yansıması olan “43 Yıl ve Türkiye Minyatürleri” sergisi Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Eroğlu ve Emrah İpek ortaklığında kuruldu.

Çoruminia Parkı'nın yapım maliyeti 3.1 milyon TL'yi geçti!

Türkiye Kovid-19 kriziyle boğuşurken ve birçok belediye vatandaşa destek olabilmek için zorunlu olmayan ihalelerine ara verirken, Çorum Belediyesi, 20 Nisan’da ihaleye çıktı ve 1.5 milyon TL bedelinde minyatür maket ve rölyef satın aldı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak gelecek hafta kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Davutoğlu, "İstanbul'u savunmasız bırakır. Proje siyaset üstü taşınmalı. Savunma sorunları soğuk şekilde ele alınmalı" diye konuştu.

Kahramanmaraş Kılavuz Mahallesi'ne millet bahçesi müjdesi!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Minyatür Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Kurum ve beraberindekiler, Kılavuz Mahallesi'nde yapılması planlanan millet bahçesini gezdi.

Teslim edilmeyen inşaat projelerinde fesih hakkı doğar mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Belediye ve müteahhit ortaklığında yapılan inşaattan daire aldık. Bugün itibarıyla bize teslim edilmesi gereken tarih geçti ama asıl mesele inşaatın durdurulmasıdır. Proje dışı inşaat yapılmış vs. Haklarımız nelerdir? ' sorusunu yanıtladı.

Minyatür Amasya Müzesi yenilendi!

Amasya'da 2008 yılında inşa edilen Minyatür Amasya Müzesi yenilendi. Hizmete girmesi planlanan proje kapsamında bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Çakır Proje Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Proje Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi İrfan Çakır ve Muhammet Sadık Çakır ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meskır Proje Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 17 Ekim 2017'de İbrahim Ateştenyılmaz tarafından kuruldu. 

İzmit Minyatür Evler Sergisi başladı!

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Gayrimenkul sektörü proje yarışında!

Gayrimenkul sektöründe proje yarışına girildi. Hemen teslim dairelerde 60 ay vade farksız seçeneğini öne çıkarırken, hazır dairelerin peşin alımlarında yüzde 20’ye kadar avantaj imkanı sağlanıyor.

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

minyatür proje Haberi

minyatür proje

Minyatür Sanatçısı Nilgün Gencer tarafından hayata geçirilen, ve Türkiye’deki bölgelerin coğrafi ile kültüler özelliklerini konu alan“43 Yıl ve Türkiye Minyatürleri” sergisi Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Mim Sanat Akademisi tarafından organize edilen sergiye Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanını minyatüre taşındı

Türkiye’de bir ilke imza atılarak 43 yıllık sanat hayatını ele alan Minyatür Sanatçısı Nilgün Gencer, Türkiye’nin 4 bir yanını minyatüre taşıyarak 50 eşsiz eseri hayatı geçirdi. Türkiye’deki illerin coğrafi ve kültürel özelliklerini konu alan Gencer, kültürel kimliğimizi, kaybolan değerlerimizi ve kentlerin karakteristik mimari dokusunu sanatıyla birleştirdi.

Demircan’dan Gencer’e tebrik

Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’de açılan sergiye ilk gün yoğun katılım oldu. Açılışa katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, sergide tüm eserleri tek tek inceleyerek Gencer’den bilgi...