03 / 05 / 2024

mipim 2014 mimarlık şirketleri

mipim 2014 mimarlık şirketleri

MIPIM fuar alanı bu kez uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını ağırlıyor. Gelecekteki şehirlerin vizyonlarını belirleyen projelerin sergilendiği dünyaca ünlü MIPIM Fuarı ’na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık MIPIM’den ödül ile döndü!

MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü.

Ankara Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi 21 Mayıs'ta!

Arkitera Mimarlık Merkezi'nin geliştirdiği, Türkiye'de son bir yılda üretilen mimari çevreyi, tartışmaya açmayı, sergilemeyi ve belgelemeyi amaçlayan Türkiye Mimarlık Yıllığı Sergisi'nin Ankara ayağı, 21 Mayıs'ta Ankara'da TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılıy

Türkiye Mimarlık Yıllığı Sergisi İstanbul'da kapılarını açtı!

Mimarlık Yıllığı 2014’e seçilen projelerin yer aldığı, Kalebodur sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi 29 Nisan'da Studio-X İstanbul'da kapılarını açtı.

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

Mimarlık Yıllığı 2014 sergisi 29 Nisan'da!

29 Nisan 2015 Çarşamba günü Studio-X İstanbul’da, Kalebodur sponsorluğunda gerçekleşecek Türkiye Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi saat 19.00’da başlayacak.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi 29 Nisan'da!

Türkiye'de son bir yılda üretilen mimari çevreyi, tartışmaya açmayı, sergilemeyi ve belgelemeyi amaçlayan Türkiye Mimarlık Yıllığı projesinin sergi ayağı 29 Nisan'da Studio-X Istanbul'da açılıyor.

İPKB'nin okulları 2014 Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi!

İstanbul Valiliği İstanbul Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yıkılıp yeniden yaptırılan Yeni Levent Lisesi, Güngören EML, Güngören Tozkoparan İÖO ve Zeytinburnu 100. Yıl TML, Arkitera Mimarlık Merkezi’nin Türkiye Mimarlık Yıllığı’na seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mıpım 2015'te En İyi Ofis Yapısı ödülünü aldı!

Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015’te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

mipim 2014 mimarlık şirketleri Haberi

mipim 2014 mimarlık şirketleri


Bu yıl 25’inci kez düzenlenen MIPIM’de yatırım için en çok fırsatın sunulduğu ülke Türkiye olarak gösteriliyor. Bu yıl fuara Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu.


Her yıl Cannes Film Festivali’ne ev sahipliği yapan MIPIM fuar alanı bu kez uluslararası gayrimenkul yatırımcılarını ağırlıyor. Gelecekteki şehirlerin vizyonlarını belirleyen projelerin sergilendiği dünyaca ünlü MIPIM Fuarı’na Türk mimarlık şirketleri damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıllarda daha çok Türk müteahhitlerinin katılımıyla dikkat çeken fuara bu yıl mimarlık firmaları çıkarma yaptı.


Son yıllarda yurtdışında sağlık, kongre merkezleri,  ticaret alanları gibi pek çok projeye imza atan ve aldıkları uluslararası ödüllerle adından söz ettiren Türk mimarları, MIPIM’de yabancıların da ilgisini çekti. Fuarda standlarıyla yer alan mimarlık şirketleri arasında DS Mimarlık, Evrenol Architects, Öncüoğlu-ACP Mimarlık, Tabanlıoğlu Mimarlık,  Era Mimarlık, HMK Mimarlık fuarda yerlerini...