29 / 04 / 2024

MIPIM 2015 İstanbul Maketi

MIPIM 2015 İstanbul Maketi

Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM'e damgasını vurdu. Fuarda bu yıl kurulan 'İstanbul çadırı' ve kentin 96 metrekarelik dev maketi yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi

İTO, MIPIM'e İstanbul maketi ile katılacak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Fransa'nın Cannes şehrinde bu yıl 26'ncısı düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e bugüne kadar yapılmış en büyük “İstanbul Maketi” ile katılıyor.

İTO'dan MIPIM 2017 çıkarması!

Uluslararası Yatırım ve Emlak Fuarı MIPIM’e İstanbul Ticaret Odası katılıyor. 4-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda B2B Gayrimenkul Çadırı, ''İstanbul: İki Kıta Tek Şehir'' sloganıyle ziyaretçilerini bekleyecek.

Markalı konutların yüzde 55'ten fazlası 80 metrekareden küçük!

EVA'nın "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", yenilenen konutlarda metrekarelerin küçüldüğünü gözler önüne seriyor. Araştırmaya göre markalı konut projelerinin yüzde 55'ten fazlası 80 metrekareden küçük dairelerden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konutta hangi bölgeler şampiyon?

EVA Gayrimenkul'un gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", markalı konutta son üç yılda değeri en fazla artan üç bölgenin Kemerburgaz, Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü-Gürpınar olduğunu ortaya koyuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri geçen yıl yüzde 23 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", geçen yıla kıyasla İstanbul'da markalı konut projelerinin %23 artış kaydettiğini ortaya koyuyor. Markalı konut sayısındaki artış ise %16 olarak belirleniyor.

EMLAK 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün, yenilikler içeren projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile sergilediği EMLAK 2015 İstanbul'un marka değerine de katkı sağlıyor.

Kentsel dönüşüm ve enerji verimliliği semineri başladı!

4 Ekim'e kadar sürecek "RAL CRC 2015 İstanbul" ilk defa Türkiye'de gerçekleştiriliyor. Fuarda "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" konusu ele alınacak.

Tabanlıoğlu'nun Selçuk Ecza projesi en iyi ofis yapısı ödülü aldı!

Uluslararası arenada da imza attığı projeler ve kazandığı prestijli ödüllerle Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM 2015'te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

ERSA Mobilya, ZOW 2015 İstanbul Fuarı'na katılacak!

Dünyaca ünlü çok sayıda fuarda özel tasarım ürünlerini paylaşan ERSA Mobilya, 19-22 Mart tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ZOW 2015 İstanbul fuarına katılıyor.

İstanbul, MIPIM'de 200 metrekarelik alanda tanıtıldı!

MIPIM 2015'te bin 200 metrekarelik alanda temsil edilen Türkiye, Fransa'nın parlayan yıldızı oldu. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında, 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Fikirtepe projesi MIPIM'de hologramla tanıtıldı!

Fransa’nın Cannes kentinde dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak öne çıkan ve bu yıl 26’ncısı düzenlenen MIPIM’de İstanbul’un en popüler kentsel dönüşüm bölgesi olarak öne çıkan Fikirtepe’yi Nuhoğlu İnşaat’ın Yenitepe İstanbul projesi temsil etti.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

Menderes Türel MIPIM'de Antalya'nın yatırım fırsatlarını anlattı!

Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele An

MIPIM 2015 İstanbul Maketi Haberi

MIPIM 2015 İstanbul Maketi

10-13 Mart'ta Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, tüm sektörü aynı çatı altında topladı. Bu yıl 26'ıncı kez gerçekleşen ve 93 ülkenden yatırımcıları ağırlayan fuara bu yıl Türk inşaat sektörü damgasını vurdu. 300 metrekarelik 'İstanbul Çadırı'nın içinde 96 metrekarelik dev İstanbul maketi uluslar arası yatırımcıların yakın markajındaydı. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) öncülüğünde geliştirilen proje ile İstanbul'un geleceğine yön verecek mega projeler ve kamu yatırımları teknoloji de kullanılarak sergilendi. Uluslararası katılımcıların İstanbul'u görebilecekleri 96 metrekarelik dev kent maketinde her saat başında İstanbul'un seslerini, tarihini yansıtan şovlar yapıldı. Diğer yandan 300 metrekarelik İstanbul Çadırı'nda özel sektörün yanı sıra İstanbul Maketi dışında Beyoğlu Bölgesi 11 metrekarelik maketiyle İstanbul'un kalbi olan Beyoğlu da tanıtıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...