28 / 04 / 2024

MIPIM 2015 istanbul

MIPIM 2015 istanbul

Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM'e damgasını vurdu. Fuarda bu yıl kurulan 'İstanbul çadırı' ve kentin 96 metrekarelik dev maketi yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi

Tabanlıoğlu'nun Selçuk Ecza projesi en iyi ofis yapısı ödülü aldı!

Uluslararası arenada da imza attığı projeler ve kazandığı prestijli ödüllerle Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM 2015'te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

İstanbul, MIPIM'de 200 metrekarelik alanda tanıtıldı!

MIPIM 2015'te bin 200 metrekarelik alanda temsil edilen Türkiye, Fransa'nın parlayan yıldızı oldu. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında, 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

Menderes Türel MIPIM'de Antalya'nın yatırım fırsatlarını anlattı!

Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele An

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mıpım 2015'te En İyi Ofis Yapısı ödülünü aldı!

Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015’te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi, dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yoğun ilgi gördü. Ataköy sahilinde yükselen proje, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

Antalya'nın projeleri Mıpım Fuarı'nda tanıtılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "İnvest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Sea Pearl Ataköy MIPIM 2015'te vitrine çıktı!

Dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devleri tarafından yoğun ilgi gören Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi, Cityscape Global’den sonra MIPIM’den de tam not aldı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Türk mimarlar için artık yurt dışında da büyük fırsatlar var!

MIPIM gayrimenkul fuarı, İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle Türk şirketlerinin MIPIM 2015’e katılımın yüksek oluşu memnuniyet yaratırken, fuar alanında ve Türkiye çadırında önemli buluşmalar yaşandı.

MIPIM 2015 istanbul Haberi

MIPIM 2015 istanbul

10-13 Mart'ta Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, tüm sektörü aynı çatı altında topladı. Bu yıl 26'ıncı kez gerçekleşen ve 93 ülkenden yatırımcıları ağırlayan fuara bu yıl Türk inşaat sektörü damgasını vurdu. 300 metrekarelik 'İstanbul Çadırı'nın içinde 96 metrekarelik dev İstanbul maketi uluslar arası yatırımcıların yakın markajındaydı. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) öncülüğünde geliştirilen proje ile İstanbul'un geleceğine yön verecek mega projeler ve kamu yatırımları teknoloji de kullanılarak sergilendi. Uluslararası katılımcıların İstanbul'u görebilecekleri 96 metrekarelik dev kent maketinde her saat başında İstanbul'un seslerini, tarihini yansıtan şovlar yapıldı. Diğer yandan 300 metrekarelik İstanbul Çadırı'nda özel sektörün yanı sıra İstanbul Maketi dışında Beyoğlu Bölgesi 11 metrekarelik maketiyle İstanbul'un kalbi olan Beyoğlu da tanıtıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...