29 / 04 / 2024

MIPIM 2015

MIPIM 2015

15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin gövde gösterisine sahne olacak.

MIPIM 2015'e İstanbul maketi damga vurdu!

Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM'e damgasını vurdu. Fuarda bu yıl kurulan 'İstanbul çadırı' ve kentin 96 metrekarelik dev maketi yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi

Yabancı fonların Türkiye ilgisi MIPIM 2015 ile arttı!

MIPIM'de atağa geçen Türk şehirlerini, firmalar da takip etti. Yeni projelerini satışa çıkaran firmalar, fonların ilgisini çekti.

Türkiye MIPIM'de misafirken ev sahibi oldu!

Türk inşaat sektörünün devleri SABAH'ın ev sahipliğinde Cannes'da bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte aynı masa etrafında toplanan patronlar, MIPIM'e Türkiye'nin damgasını vurduğunu belirterek, "Misafirken ev sahibi olduk" dedi..

Menderes Türel: Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz!

Türkiye'den birçok belediye, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösteriyor. Türel: "Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz. Antalya gerçek anlamda bir sinema şehri olacak" dedi.

MIPIM 2015'in yıldızı Kanal İstanbul oldu!

Fransa’nın Cannes kentinde başlayan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda bu yıl ‘Türkiye’ geçidi yaşanıyor. İstanbul Çadırı ve içinde yer alan İstanbul maketi büyük ilgi toplarken, Kanal İstanbul projesi fuarın yıldızı oldu.

Vadistanbul, Mıpım 2015'e katılacak!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM Fuarı, Fransa 'nın Cannes kentinde 10 -13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor.

Avi Alkaş: Türkiye, MIPIM 2015'e damga vuracak!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, "Türkiye'nin, bu yıl Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2015'e damga vuracağına inancım tam" dedi.

MIPIM 2015'te Türkiye 96 metrekare maket ile temsil edilecek!

ALKAŞ 'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl Türkiye 'nin önde gelen gayrimenkul yatırımlarının ve markalaşan şehirlerinin katılımıyla gerçekleşecek.

MIPIM Gayrimenkul Fuarı'na Türkiye'deki firmalardan yoğun ilgi!

26. defa düzenlenecek olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes’da gerçekleştirilecek. Türkiye’den 600’ün üzerinde katılım olması beklenen MIPIM 2015’e katılan şehir ve firma sayısı giderek artıyor.

Gayrimenkul devlerine Cannes’da İstanbul şov!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, 10-13 Mart 2015’te Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenecek MIPIM fuarına 72 metrekarelik ışık, ses efektli İstanbul maketiyle katılacaklarını açıkladı.

Tabanlıoğlu'nun Selçuk Ecza projesi en iyi ofis yapısı ödülü aldı!

Uluslararası arenada da imza attığı projeler ve kazandığı prestijli ödüllerle Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM 2015'te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

İstanbul, MIPIM'de 200 metrekarelik alanda tanıtıldı!

MIPIM 2015'te bin 200 metrekarelik alanda temsil edilen Türkiye, Fransa'nın parlayan yıldızı oldu. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında, 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

Menderes Türel MIPIM'de Antalya'nın yatırım fırsatlarını anlattı!

Fransa'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'e Antalya damgasını vurdu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MIPIM'e dünya genelinden katılan 20 bin profesyonele An

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mıpım 2015'te En İyi Ofis Yapısı ödülünü aldı!

Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015’te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi, dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yoğun ilgi gördü. Ataköy sahilinde yükselen proje, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip

Antalya'nın vizyon projeleri dünya vitrininde!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "invest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı.

Antalya'nın projeleri Mıpım Fuarı'nda tanıtılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini "İnvest Antalya" sloganıyla dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015'te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Sea Pearl Ataköy MIPIM 2015'te vitrine çıktı!

Dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devleri tarafından yoğun ilgi gören Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi, Cityscape Global’den sonra MIPIM’den de tam not aldı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2015’te görücüye çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vizyon projelerini dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te dünya vitrinine çıkardı. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’yı ve dev projelerini tanıttığı stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Türk mimarlar için artık yurt dışında da büyük fırsatlar var!

MIPIM gayrimenkul fuarı, İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle Türk şirketlerinin MIPIM 2015’e katılımın yüksek oluşu memnuniyet yaratırken, fuar alanında ve Türkiye çadırında önemli buluşmalar yaşandı.

MIPIM 2015 Haberi

MIPIM 2015

15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek olan fuar, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin gövde gösterisine sahne olacak. 17 bin 700 metrekarelik alandaki gayrimenkul şovunda toplamda 21 bin 400 katılımcı yer alacak. 94 ülkeden, 4 bin 800 yatırımcı, 3 bin 600 CEO, 3 bin 500 geliştirici, 2 bin 400 yerel yönetim ve 370 siyasi liderin yer alacağı şovda stant ile temsil edilecek kuruluş sayısı ise 2 bin 450 olacak. Fuarın Türkiye’nin çekiciliğini ortaya koyan bir platform olacağına dikkat...