05 / 08 / 2024

MIPIM 2016 beyoğlu

MIPIM 2016 beyoğlu

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl terörün gölgesinde başladı. Fuara terörü lanetleyerek başlayan Türk gayrimenkul sektörü, Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında yer alan İstanbul çadırında adeta gövde gösterisi yaptı.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Beyoğlu Marka Projeler ile MIPIM 2018’de!

Beyoğlu’nun marka projelerini uluslararası yatırımcılara tanıtmak için Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2018’deki yerini alıyor.

Beyoğlu, MIPIM'in gözdesi oldu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonları arasında yer alan MIPIM 2017’ye 35 yatırımcı ve 47 proje ile katılan Beyoğlu, fuarın gözdesi oldu.

Mehmet Özhaseki: Beyoğlu’ndaki her proje birbirinden değerli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda BEyoğlu standını ziyaret etti. Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

Beyoğlu Belediyesi MIPIM'e 6 dev projeyle çıkarma yapacak!

Beyoğlu Belediyesi dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonlarından olan MIPIM 2017’ye 6 dev proje ile çıkarma yapacak.

Beyoğlu'nda 35 firmayla 47 proje sürüyor!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, MIPIM 2017 öncesinde düzenlenen basın toplantısında buluştu. Toplantıda konuşan Demircan bölgedeki yatırımları ve projelerdeki son durum hakkında bilgi verdi.

Beyoğlu Belediyesi'nden MIPIM 2017 çıkarması!

Beyoğlu dev projeleriyle MIPIM 2017'nin gözdesi olacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Tarlabaşı ve Piyalepaşa projeleri katıldığı tüm yabancı fuarlarda karşılığını alıyor. Finalde de Beyoğlu kazanıyor" dedi.

Beyoğlu Tahir Han'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İstanbul İli, Beyoğlu'nde yer alan Tahir Han Binası'na ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Elysium Soul Beyoğlu fiyatları 2016!

Ofton İnşaat tarafından hayata geçirilen Elysium Soul Beyoğlu projesi 221 daire ve 4 ticari birimden meydana geliyor. İşte Elysium Soul Beyoğlu fiyatları 2016...

Elysium Soul Beyoğlu fiyat 2016!

Elysium Soul Beyoğlu projesi 221 bağımsız bölüm ve 4 adet ticari birimden meydana geliyor. Projede teslimler bir yıl sonra yapılacak...

Halk GYO Beyoğlu Bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Beyoğlu Bina 2016 yılsonu değerleme raporunu yayınladı.

MIPIM 2016 beyoğlu Haberi

MIPIM 2016 beyoğlu

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından MIPIM Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Bu yıl 27.'si düzenlenen MIPIM 2016’ya Türkiye 22 firma ve belediyenin standıyla toplam 820'yi bulan katılımcı sayısıyla adeta çıkarma yaptı. Bu yıl MIPIM, Ankara'da yaşanan elim terör saldırısı gölgesinde başlasa da Türkiye'ye ve İstanbul'un mega projelerine olan yabancı ilgisi eksilmedi. Fuara katılan birçok firmanın yöneticisi söze Ankara'daki saldırıyı kınayarak başladı. 


BİZE SAHİL YAKIŞIR 

Fuarda İTO'nun Emlak Konut GYO desteğiyle hayata geçirdiği İstanbul çadırı bu sene, şimdiye kadar yer aldığı en iyi yerde, fuarın sahil kısmında Paris ve Londra çadırlarının tam ortasında konumlandı. Çadırda, İstanbul'un 24 saatinin ses ve görüntü efektleriyle anlatıldığı 96 metrekarelik dev "Yaşayan İstanbul Maketinin yanı sıra Üçüncü Havalimanı ve Avrasya Tüneli gibi dev projelerin...