05 / 05 / 2024

MIPIM 2017 ito

MIPIM 2017 ito

Uluslararası Yatırım ve Emlak Fuarı MIPIM’e İstanbul Ticaret Odası katılıyor. 4-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda B2B Gayrimenkul Çadırı, ''İstanbul: İki Kıta Tek Şehir'' sloganıyle ziyaretçilerini bekleyecek.

İTO, Türk gayrimenkulünün önemli temsilcilerini bir araya geldi!

İTO'nun ev sahipliğinde, Türk gayrimenkulünün önemli isimleri bir araya gelerek MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarını değerlendirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Türkiye, MIPIM 2017'de yatırımcı için çekim merkezi oldu!

Türkiye’nin 600’e yakın kişi ve 250 kuruluşun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla bakanlık düzeyinde temsil edildiği MIPIM 2017, uluslararası yatırımcı için tam anlamıyla çekim merkezi oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Beyoğlu, MIPIM'in gözdesi oldu!

Dünyanın en önemli gayrimenkul organizasyonları arasında yer alan MIPIM 2017’ye 35 yatırımcı ve 47 proje ile katılan Beyoğlu, fuarın gözdesi oldu.

Mehmet Özhaseki: Beyoğlu’ndaki her proje birbirinden değerli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda BEyoğlu standını ziyaret etti. Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Gayrimenkul sektörüne tam destek!

Fransa Cannes’da gerçekleşen MIPIM 2017’e yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Bakan Özhaseki, Türkiye’yi MIPIM’de temsil eden projelerin, dünyanın dört bir yanından gelen projelerin gerisinde olmadığını belirtti.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Türkiye'nin ortalama 20 milyon yapı stoku var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017 Türkiye ana oturumunda yaptığı konuşmada Türkiye’nin ortalama 20 milyon yapı stoku olduğunu belirtti.

Avcı Architects, MIPIM'de projelerini tanıtıyor!

İş hacminin yüzde 80’i uluslararası projelerden oluşan Avcı Architects, 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilmekte olan MIPIM 2017 Fuarı’nda yer alıyor.

ESTA Construction 5 yeni projesini tanıttı!

Tüm dünyada inşa ettiği ikonik projelerle adından söz ettiren Türk inşaat şirketi ESTA Construction, değeri 1 milyar dolar olan Türkiye’deki beş yeni projesinin ön duyurusunu MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda yaptı.

MIPIM 2017 ito Haberi

MIPIM 2017 ito

İstanbul Ticaret Odası (İTO), dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de Paris ile Londra gibi önemli finans başkentlerinin yer aldığı en prestijli noktada dev B2B Gayrimenkul Çadırı kuruyor.


Fransa’nın Cannes kentinde 14-17 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Yatırım ve Emlak Fuarı MIPIM’de ‘İstanbul: İki Kıta Tek Şehir’ sloganı ile ziyaretçilerini bekleyen B2B Gayrimenkul Çadırı, 90 ülkeden global yatırımcılar ve İstanbullu gayrimenkul şirketlerinin buluşma noktası olacak.


FIRSATLARA İMZA ZAMANI


İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, 685 metrekarelik büyüklüğe ulaşan İstanbul Çadırı’nın her noktasını uluslararası yatırımcılar ile Türk girişimcilerin buluşma yeri olarak planlandıklarını belirtti. Çağlar, “İki yıldır İstanbul Gayrimenkul Çadırı ile İstanbul’un imajını daha üst noktalara taşıdık. MIPIM müdavimi yatırımcıların zihinlerine kazıdığımız bu imajımızı bu yıl yeni iş kontratlarına çevirmek için hazırlık yapıyoruz” dedi.


İSTANBUL’UN PIRLANTA...