06 / 05 / 2024

MIPIM Awards 2016

MIPIM Awards 2016

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Çeşme Jardin Eden'e En İyi Müstakil Konut Ödülü!

Pana Yapı tarafından İzmir Çeşme’de bölgenin en büyük A+ villa projesi olarak hayata geçirilen “Jardin Eden”, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign Of The City Awards 2016’da ‘En İyi Müstakil Konut’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sign of the City Awards 2016 sahiplerini buldu!

Gayrimenkul sektörünün en saygın yarışması Sign of the City Awards (SotCA) 3. yılında, Türkiye’nin en iyi projelerini ödüllendirdi. Tüm sektörün heyecanla beklediği yarışmada, 22 dalda ödül sahibini buldu.

Nef, Sign of the City Awards 2016'da ödüle doydu!

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni konseptlerle adından sıkça söz ettiren Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2016’ta da sürdürdü.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

European Property Awards'ta Türk şirketlere ödül yağmuru!

European Property Awards’a 2016-2017’de bu yıl Türk konut geliştiricileri ve mimarlık şirketlerimiz bir çok ödül aldı.

Renda Helin Design, Londra'dan 2 ödülle döndü!

Renda Helin Design & Interiors, European Property Awards 2016-2017 kapsamında, 5 Star derecesiyle Türkiye ve Avrupa birinciliği ödülüne ve “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

Sign of the City Awards 2016 jürisi bu yılın kazananlarını belirledi!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards'ın 9 Kasım'daki ödül gecesi için hazırlıklar sürüyor

Sign of the City Awards 2016 ödül töreni 9 Kasım'da!

Hürriyet öncülüğünde gayrimenkul sektörünü ‘en iyiye teşvik etmek’ amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards’ın 9 Kasım’daki ödül gecesi için tüm hazırlıklar sürüyor.

MIPIM Awards 2016 Haberi

MIPIM Awards 2016

Her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı kapsamında verilen MIPIM Awards’ta finale kalan projelerden oluşan kısa liste açıklandı. Iglo Architects tasarımı ICI Fabrika ve Yönetim Binası, “Best Futura Project” kategorisinde yarışacak olan, aralarında dünyaca ünlü Mimar Zaha Hadid’in tasarımının da olduğu, 4 projeden biri olma başarısını gösterdi. Iglo Architects, aynı zamanda MIPIM Awards’ta finale kalan tek Türk mimarlık ofisi oldu.


Fransa merkezli Reed Midem tarafından 15-18 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı’nın ödüllerine bu yıl farklı kategorilerde çok sayıda ülkeden proje başvurusu alındı. Ödül bünyesinde toplam 11 kategoride 44 proje finale kalma başarısını gösterdi.


Finale kalan tüm projeler, aralarında Sergey Kuznetsov, Ralf Niebergall ve Denis Valode gibi mimarlık dünyasının önemli isimleri ile gayrimenkul sektörünün duayenlerinin yer...