04 / 05 / 2024

MIPIM Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü adayları

MIPIM Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü adayları

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! İslam Memiş ''acele etmeyin'' diyerek uyardı!

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş yatırıcılara ''acele etmeyin'' diyerek gümüşün geleceği en yüksek rakamı açıkladı. İşte o açıklama...

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Fed faiz kararından sonra yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için  Altın Kahini İslam Memiş açık açık gümüş fiyatlarının geleceği en yüksek rakam açıkladı. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın!

Doların geleceği en dip seviye belli oldu! ''Bu daha başlangıç'' diyen Ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı

ABD dolar kurunun geleceği en dip seviye için ''bu daha başlangıç'' diyen ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı.

Altının geleceği en yüksek rakam resmen açıklandı! Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı! Bakın şimdi neler olacak!

Altının Efendisi olarak tanınan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Fed'in faiz kararını değerlendirirken yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altının geleceği en yüksek rakamı da resmen açıklandı! Rakamı duyanlar adeta küçük dilini yuttu! Bakın şimdi neler olacak...

Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak!

"Yatay mimari, geleceğin kentlerine en iyi hazırlık olacak" diyen AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Aydın, "Yatay mimari kültürel değerlerimizi de geleneklerimizi de daha güçlü yaşamamızı sağlayacak" şeklinde konuştu...

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Dünya genelinde en güzel havalimanları seyahat otoriteleriyle yapılan anketlerle ve  mimar ve mühendislerinin öncülük ettiği sivil toplum kuruluşlarının deneyimli jürileri tarafından seçiliyor. Peki, Geleceğin en güzel 5 havalimanı nasıl olacak?

Çin'in en zengini Jack Ma oldu!

Alibaba'nın Yönetim Kurulu Başkanı Jack Ma, 39 milyar dolar servetiyle Çin'in en zengin adamı oldu

Geleceğin havalimanlarında son teknoloji kullanılacak!

Birçok ödüllü havalimanı projesi bulunan GMW Mimarlık, havacılık sektörüne dair teknoloji trendlerini ve geleceğin havalimanlarını inceledi.

Kanal İstanbul bizim için en önemli proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bakanlık olarak 100 günlük eylem planımız içerisinde Kanal İstanbul Projesi bizim için en önemli proje." dedi...

Gayrimenkul almak için en doğru zaman!

İzmir'de faaliyet gösteren gayrimenkul sektörü temsilcileri ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasını değerlendirdi. Ev almak için en doğru zaman olduğunu söyleyen temsilciler, gayrimenkulün dövizden daha karlı olduğunu belirtti.

Geleceğin Türkiye'sini inşa ediyoruz!

T. C. Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Geleceğin şehrini inşa ediyoruz.  Kura ve anahtar teslim törenleriyle milletimizin sevincine ortak oluyoruz.” dedi. 

MIPIM Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü adayları Haberi

MIPIM Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü adayları


İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.


Dünya gayrimenkul sektörüne yön veren MIPIM Fuarı’nda açıklanan MIPIM Ödülleri’nde jürinin, dünyanın lider projelerini ödüllendirmek üzere belirlediği kısa liste açıklandı. İGA Havalimanları tarafından inşa edilen ve 25 yıl boyunca işletilecek, Grimshaw ve Nordic firmaları tarafından konsept mimari, Scott Brownrigg firması tarafından detay mimari tasarımı geliştirilen İstanbul Yeni Havalimanı Projesi, ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi’ kategorisinde kısa listeye kaldı.


Bu sene 27’incisi düzenlenecek MIPIM Fuarı’nda verilecek ödüller için 42 ülkeden 230 projenin başvurduğu biliniyor. Değerlendirmeler sonucu MIPIM Ödülleri jürisi tarafından 26 Ocak 2016 tarihinde belirlenen kısa listede, her kategoriden 4 proje olmak üzere toplam 11 kategori ve 44 proje yer...