05 / 05 / 2024

MIPIM Ödülü

MIPIM Ödülü

Marmara Park “En İyi Alışveriş Merkezi” kategorisinde MIPIM Ödülü’nü kucakladı

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

3. havalimanı MIPIM Mega Proje Ödülü’ne aday oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.

Tabanlıoğlu'nun projesi en iyi ofis projesi ödülü aldı!

TABANLIOĞLU Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından MIPIM 2015'te, İstanbul Üsküdar'da hayata geçen 'Selçuk Ecza' projesi ile 'En İyi Ofis Yapısı' ödülünü aldı..

MIPIM’de en iyi ofis projesi ödülünü Tabanlıoğlu kazandı!

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Tabanlıoğlu Mimarlık Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesiyle ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı.

Nef Geleceğin Projesi Ödülü'nü aldı!

Nef’in New York’ta yapımına başlayacağı, Empire State’e komşu olacak East 37th Street Residental Tower, MIPIM’de yüksek katlı binalar kategorisinde ‘Geleceğin Projesi Ödülü’nü aldı.

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

Mıpım'de Nef yüksek katlı binalar kategorisinde ödül aldı!

MIPIM Fuarı'nda bu yıl Türkiye'nin gayrimenkul sektörü temsilcileri şov yaptı. Nef de son gece New York'taki projesi ile 'yüksek katlı binalar' kategorisinde en iyi proje ödülü aldı.

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

ICI fabrika yönetim binasına Sign Of The City ödülü!

Hürriyet gazetesi, EY Türkiye ve MIPIM işbirliğinde organize edilen Sign of the City ödüllerinde “Devam Eden Projeler” kategorisinde “En İyi Endüstri Yapısı” ödülüne layık görüldü…

İki Desing Group Mipim'de En İyi Proje Ödülü aldı!

'İki Desing Group', projelendirdiği Spine Tower ile MlPIM'de 'Türkiye'nin En İyi Projesi' ödülünü kazandı. Maslak'ta 'İki Desing Group' Spine Tower, Emaar Square, Tema İstanbul, Vadi İstanbul, Edips gibi İstanbul'un en büyük projelerine imza atıyor...

İki Desing Group Mipim'de En İyi Proje Ödülü aldı!

'İki Desing Group', projelendirdiği Spine Tower ile MlPIM'de 'Türkiye'nin En İyi Projesi' ödülünü kazandı. Maslak'ta 'İki Desing Group' Spine Tower, Emaar Square, Tema İstanbul, Vadi İstanbul, Edips gibi İstanbul'un en büyük projelerine imza atıyor...

İki Desing Group Mipim'de 2 ödül kazandı!

Türkiye'nin güçlü mimarlık şirketleri arasında yer alan İki Desing Group, projelendirdiği Spine Tower ile 2014 yılı MIPIM'de ' Türkiye'nin En İyi Projesi ' ödülünü kazandı.

MIPIM Ödülü Haberi

MIPIM Ödülü



İstanbul/Hamburg/Cannes, 15 Mart 2013 – Yönetmekte olduğu 185 alışveriş merkezi ile Avrupa pazar lideri olan ECE Grubu, başarısını iki MIPIM Ödülü birden kazanarak taçlandırdı.   


2012 yılı Ekim ayında açılan Marmara Park, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen ve dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden sayılan MIPIM Ödülleri’nde bu yıl juri ve katılımcıların oylarıyla “En İyi Alışveriş Merkezi Ödülü” ne layık görüldü.   


ECE Grubu, Stuttgart’taki Milaneo projesi ile de “Best Futura Mega Project” dalında ödül aldı.  

ECE Grubu CEO’su Alexander Otto, Marmara Park’ın kazandığı ödül ile ilgili olarak “Bu anlamlı ödül, yaptığımız işin kalitesinin onaylanmasıdır. Bu anlamda projenin gerçekleştirilmesinde katkısı olan tüm ekibimize ve mimarlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.   


DWS üst düzey yöneticilerinden Hermann Wüstefeld ise,  “MIPIM Ödülü, bizim için alışveriş...