01 / 05 / 2024

mipim TRI-G projesi

mipim TRI-G projesi

Future Awards 2013’te Suyabatmaz&Demirel tarafından tasarlanan Mar Yapı’nın TRI-G projesi kendi kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Büyük yatırımcıları Balıkesir'e çekeceğiz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'daki gayrımenkul fuarı MIPIM'da görüşmelerin son derece verimli geçtiğini, kenti MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te görücüye çıkacak!

İstanbul Ataköy’de hayata geçecek konut projesi ‘Sea Pearl’, Dubai’de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape Global’den sonra şimdi de MIPIM’de görücüye çıkıyor..

İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya fırsatlar sunuyor!

Son yıllarda gerçekleştirilen milyar dolarlık yatırımlarla gündeme gelen İstanbul, inşaat fimaları ve yeni dev projeleri ile dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM'de görücüye çıktı.

Güneşli Tri G'de stüdyo daireler 210 bin TL!

Güneşli Tri G Evleri Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 152 odalı Centro otel ve 153 adet konut dairesi bulunuyor. Projede stüdyo daireler 210 bin TL olarak satışa sunuluyor.

Güneşli Tri G konutları 2017'de teslim!

30 katlı otel ve rezidans kulesi olarak planlanan Tri G Güneşli Konutları Mar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Daireler 2017 yılında teslim edilecek.

Tri G Güneşli satılık daire fiyatları!

152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alandan meydana gelen Tri G projesinde satışlar başladı. Daireler 210 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mar Yapı, G projesi için ünlü tasarımcı Philippe Starck ile anlaştı!

Mar Yapı, G projesi için ünlü tasarımcı Philippe Starck ile anlaştı. Dünyanın en ünlü tasarımcıları arasında yer alan Philippe Starck, Türkiye’deki en büyük projesine Mar Yapı ile imza atıyor.

Mar Yapı Tri G projesindeki otel için Rotana ile ortak oldu!

Mar Yapı, İstanbul Güneşli'deki 30 katlı otel ve rezidans projesinde, Körfez Bölgesi'nin en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortak oldu. Tri G Rotana isimli projede Mar Yapı yüzde 60, Rotana ise yüzde 40 paya sahip olacak.

Güneşli Mar Yapı Tri G

İstanbul Avrupa yakası Güneşli-Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Güneşli Mar Yapı Tri G, 30 katlı otel ve rezidans kulesinden oluşuyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Mar Yapı Tri G Güneşli

Mar Yapı Tri G Güneşli projesi 7 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Yüzde 60 Mar Yapı , Rotana ise yüzde 40 payıyla yükselen projede teslimler 2016 yılı sonunda gerçekleşecek...

Mar Yapı Tri G

152 odalı Centro otel, 153 adet rezidans, 2.500 metrekare ticari alan ve sosyal tesislerden meydana gelen Mar Yapı Tri G projesi, İstanbul Avrupa yakası Güneşli'de Basın Ekpres Yolu üzerinde yükseliyor...

mipim TRI-G projesi Haberi

mipim TRI-G projesi


 Dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MİPİM ve Architectural Review Dergisi’nin düzenlediği Future Awards 2013’te ödüller sahiplerini buldu. Türk firmalarının 3 kategoride ödüle layık görüldüğü yarışmada Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından  Mar Yapı için tasarlanan Basın Ekspres aksındaki TRI G projesi, kendi kategorisinde birincilik ödülünü aldı.


Bu yıl Türkiye’nin “Onur Ülkesi” olarak katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MİPİM’e Türk firmaları damgasını vurdu. 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 28 Türk şirketinin stant açtığı MİPİM Fuarı’na Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yanı sıra 500 Türk şirket yöneticisi katıldı. 


Fuar kapsamında prestijli mimarlık dergisi Architectural Review tarafından düzenlenen Future Awards 2013’te Suyabatmaz&Demirel tarafından tasarlanan Mar Yapı’nın TRI-G projesi kendi kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.


Kentsel projeler, rejenerasyon ve master plan, yüksek yapılar, karma yapılar, ofisler,...