28 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te görücüye çıkacak!

Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te görücüye çıkacak!

İstanbul Ataköy’de hayata geçecek konut projesi ‘Sea Pearl’, Dubai’de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape Global’den sonra şimdi de MIPIM’de görücüye çıkıyor..



İstanbul Ataköy’de hayata geçecek konut projesi ‘Sea Pearl’,  Dubai’de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape Global’den sonra şimdi de MIPIM’de görücüye çıkıyor.  Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu , Fransa’daki fuarda yabancı yatırımcılardan önemli oranda ön talep beklediklerini söyledi. 


Kuzu Grup tarafından İstanbul Ataköy’de inşa edilecek deniz incisi anlamına gelen Sea Pearl gayrimenkul projesi Ortadoğu’dan sonra Avrupa’da vitrine çıkacak. Dubai’de düzenlenen gayrimenkul fuarı Cityscape Global’den sonra şimdi de Fransa’daki MIPIM’de yer alacaklarını söyleyen Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Avrupa yakasının en gözde yerleşim merkezlerinden Ataköy’ün sahilinde yer alan ve yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirdiğimiz Sea Pearl projemiz,  fuara katılacak yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devlerinin dikkatini çekecek. Bulunduğu konum ve sunduğu ayrıcalıklar sebebiyle İstanbul’un imajını yükseltmeye katkı sağlayan Sea Pearl, diğer mega projeler ile beraber İTO çadırında ayrı standa sahip olabilen tek konut projesi. Sadece deniz manzarası değil denizle iç içe yaşam fırsatı da sunan dev proje Sea Pearl’ün Ortadoğu’dan sonra Avrupalıları da konumu ve ihtişamıyla kendisine hayran bırakacağına eminiz” diye konuştu.


‘Ön Talep Bekliyoruz’

Özen Kuzu, MIPIM 2015 fuarının Türkiye’nin gelişen gayrimenkul pazarını tanıtmak ve İstanbul’un imajını yükseltmek için önemli bir organizasyon olduğunu dile getirdi. Fuar aracılığıyla Sea Pearl projesini yabancı yatırımcılarla buluşturacaklarını  Kuzu, “Sea Pearl’ün uluslararası platformlarda sergilenecek olması bizler için gurur verici bir tablo. İnşaatına ve satışına tüm hızıyla devam ettiğimiz Sea Pearl için yabancı yatırımcılardan önemli ölçüde ön talep toplayacağımızı düşünüyoruz” dedi. 


Uluslararası Yatırımcıyla Buluşma Sağlayacak

Özen Kuzu, bu yıl Fransa Cannes’da 26’ncı kez kapılarını aralayacak olan ve inşaat firmalarının yanı sıra, İstanbul, Ankara, Antalya, Balıkesir şehirleri ile Beyoğlu Belediyesi başta olmak üzere pek çok ilçeye ev sahipliği yapacak fuarla ilgili; “MIPIM Fuarı, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da uluslararası yatırımcılarla bağlantı kurmak için doğru bir zemin olacak. Ülkemiz bulunduğu konum ve sunduğu fırsatlar ile bu yıl da yabancı yatırımcıların ilgisini çekecek. Türk inşaat ve yapı sektörüne katkı sunan fuarlarda, sektörün global anlamdaki dev oyuncularıyla bir araya gelmenin ve projelerimiz üzerinden bilgi vermenin olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyoruz” diye konuştu.


Hürriyet Ek


Geri Dön