02 / 05 / 2024

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Kadir Topbaş MIPIM Fuarı değerlendirme toplantısına katıldı!

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın İstanbul Ticaret Odası’ndaki değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Topbaş, "Yarışan Şehirler devri bitti. Odak Şehirler dönemi başladı. Ve İstanbul Odak Şehirdir" dedi.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retourkey Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Gökhan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Rusya-Ukrayna savaşı MIPIM’i nasıl etkiledi?

Türkiye’nin 150’den fazla sektör profesyoneli ile temsil edildiği ve merakla beklenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılan Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan fuarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Arslan'ın o açıklamaları...

MIPIM için geri sayım başladı!

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde 31. kez düzenlenecek.

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uluslararası Gayrimenkul Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Adıyaman tarafından kuruldu.

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bao Uluslararası Gayrimenkul Anonim Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı. 

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Haberi

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

DÜNYANIN en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. 20 bin metrekarelik alanda dünya genelinde 89 ülkeden yaklaşık 22 bin gayrimenkul profesyoneli ile 4 bin 800 yatırımcı ve finans kuruluşunu bir araya getiren, milyarlarca dolarlık değere sahip bin adet projenin yer aldığı fuarda, Türkiye göz kamaştırıyor. Türkiye, toplamda 850 katılımcı ve kapladığı 1.700 metrekarelik alanda 89 ülke arasında ilk 5’te yer alıyor. 


BAKAN BEKLENİYOR

Fuarda Türk kurum ve kuruluşlarına ait 50 stant bulunuyor. Antalya, Balıkesir, Bursa, Hatay, İstanbul, Kocaeli, Konya ve Ordu büyükşehir belediyeleri stantla katıldığı fuarda, 19 belediye başkanı hazır bulunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın bugün fuar alanında konuşma yapması ve bazı görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.


FUARA MÜHÜR VURUYORUZ

İSTANBUL Ticaret Odası (İTO)...