29 / 04 / 2024

Mıpımde Nef ödülü

Mıpımde Nef ödülü

MIPIM Fuarı'nda bu yıl Türkiye'nin gayrimenkul sektörü temsilcileri şov yaptı. Nef de son gece New York'taki projesi ile 'yüksek katlı binalar' kategorisinde en iyi proje ödülü aldı.

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından deprem riski, depreme dayanıklı olmayan binalar ve kentsel dönüşüm yeniden gündeme geldi. Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

PRYM Gayrimenkul Yatırım , En İyi Rezidans ödülünü aldı!

Modern yaşam alanları uzmanı PRYM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul sektörünün gurur gecesinde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Güdül Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın yaptığı açıklamada Gümüşhane Kelkit'te yapımı süren Güdül Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını ve çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyledi.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl olur?

Kentsel dönüşümde inşa edilen yapılardan alınan evler için yatırılan tapu devir harçları ve müteahhitlerden daire satın alanların ödedikleri tapu harçları iade alınabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl olur?

Kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde müteahhitlerin yaptıkları satışlarda ödenen tapu devir harçları geri alınabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm tapu harcı iadesi nasıl alınır?

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

İş Bankası'na en çok kentsel dönüşüm kredisi veren banka ödülü!

İş Bankası “Kentsel stratejiye dayalı akıllı şehirler ve binalar” başlığı altında 5. kez gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde ödül aldı.

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Mıpımde Nef ödülü Haberi

Mıpımde Nef ödülü

MIPIM'de bir zamanlar en arkalarda, dar ve yatırımcıların pek de uğramadığı salonlarda kendini göstermeye çalışan Türk gayrimenkul sektörü bu yıl adeta şov yaptı. Nef de, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.


40 yatırımcı ile görüştü


Türk gayrimenkul sektörünün MIPIM'deki alanı, İTO'nun dev İstanbul maketinin çektiği ilgi ile hiç boşalmayan İstanbul çadırı ile başlıyor, Türkiye alanı da şirket ve belediyelerin toplantıları ile fuarın hemen girişinde en stratejik yerde bulunuyordu. BİG'in kurucusu Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çadırda pek çok yatırımcı ile bir araya gelirken, Türkiye alanının da hep kalabalık olduğunu gözledik. Nef'in bu alanda bir yeri bu yıl yoktu. Geçtişmiş yıllarda...