07 / 07 / 2024

MIPIMde Türkiyedeki projelere büyük ilgi

MIPIMde Türkiyedeki projelere büyük ilgi

Gayrimenkul sektörünün şampiyonlar ligi MIPIM'e bu yıl dünya genelinde markalaşmayı hedefleyen şehirler damga vurdu. Fuarda İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir, Beyoğlu Belediyesi gövde gösterisi yaptı.

Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, olası Marmara depremi de gündem oldu. Fi Yapı'dan deprem açıklaması: Tüm projelere deprem performans analizi yapılacak!

Türk inşaat şirketlerine Rusya'daki projelere yatırım çağrısı!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Türkiye'den yeni inşaat şirketlerini Rusya'daki projelere çekmeye ilişkin çalışmalar sürdürdüklerini açıkladı. 

Türkiye Saraybosna'daki projelere katkı sağlayacak!

Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçisi Haldun Koç, Banja Luka kentinde Türk başkonsolosluk açarak, şehirde hayata geçirilen yeni projelere katkı sağlanacağını söyledi.

TOKİ 2019'da 16 milyar liralık yatırım yaptı!

TOKİ tarafından 2003-2019 yıllarında yaklaşık 160 milyar lira yatırımla 853 bin konut üretildi. 2019 yılında tüm projelere yaklaşık 16 milyar liralık yatırım yapıldı...

Özak GYO konfor ve bütün projelere odaklandı!

Gayrimenkul sektöründe 2009 yılında faaliyete geçen Özak GYO, konut, ticari, turizm ve perakende olmak üzere farklı alanlarda projeler geliştiriyor. 

13 dev projenin maliyeti 15.5 milyar TL'ye ulaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan tarafından ülkemizde yürütülen projelere ilişkin rakamlar açıklandı. Elvan, “Yap-işlet-devret” ve “Yap-kirala-devret” modeli ile başlatılan projelerin toplam değerinin 15.5 milyar TL'ye ulaştığını belirtti.

Türkiye Varlık Fonu projelere finansman sağlayacak!

Destek Yatırım Araştırma Uzmanı Kutay Gözgör, Türkiye Varlık Fonuna aktarılan hisselerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gözgör, ''Türkiye Varlık Fonu büyük projelere finansman imkanı başta olmak üzere birçok katkı sağlayacak" dedi.

İzzettin Küçük'ten Osmangazi projelerine yakın markaj!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.

Türkiye Varlık Fonu mega projelere finansman sağlayacak!

Torba yasa ile mega projelere kaynak sağlayacak Türkiye Varlık Fonu kuruluyor. Fon ile otoyollar, Kanal İstanbul, üçüncü köprü ve havalimanı nükleer santral gibi büyük altyapı projelerine finansman sağlanacak.

Türkiye Varlık Fonu mega projelere kaynak olacak!

Türkiye Varlık Fonu kuruluyor. Dev fonla Kanal İstanbul, 3'üncü Köprü ve Havalimanı gibi mega projelere kaynak sağlanacak.

Halkbank, mega projelere verdiği destekle Türkiye'ye değer katıyor!

3. Havalimanı Yavuz Sultan Selim ile Osman Gazi Körfez Geçiş Projesi'ne kredi sağlayan Halkbank'ın Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu "Mega projelere verdiğimiz destek ve teşviklerle Türkiye'ye değer katacağız" dedi.

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Sektör temsilcileri Ankara Mimarlar Odası'nı eleştirdi!

Ankara'nın çehresini değiştirecek ve bir dünya şehri haline getirecek tüm projelere karşı çıkıp mahkeme mahkeme dolaşan Ankara Mimarlar Odası, sektör temsilcilerini isyan ettirdi.

MIPIMde Türkiyedeki projelere büyük ilgi Haberi

MIPIMde Türkiyedeki projelere büyük ilgi

Gayrimenkul sektörünün şampiyonlar ligi MIPIM'e bu yıl dünya genelinde markalaşmayı hedefleyen şehirler damga vurdu. Türkiye ise fuarda İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir'in yanı sıra Beyoğlu Belediyesi başta olmak üzere pek çok ilçesiyle gövde gösterisi yaptı.


Gayrimenkulün şampiyonlar ligi olan MIPIM'de, bu yıl ilk kez yerel yönetimler de gövde gösterisi yaptı. Devlet kanadından çok sayıda katılımcının yer aldığı fuara, Beyoğlu Belediyesi ev sahipliği yaptı. Açılış gecesinin de sponsoru olan Beyoğlu Belediyesi, 32 yatırımcısıyla Beyoğlu Inverstors Group'un (BIG) projelerini, Ankara Büyükşehir Belediyesi ise 4 mega projesini tanıttı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi MIPIM'de 10 milyarlık yatırım portföyünü, Antalya Büyükşehir Belediyesi de çılgın projesi "KanalAntalya'yı" görücüye çıkardı. 


40.8 MİLYARLIK DEĞER

Beyoğlu Investors Group'un (BIG) projeleri, MIPIM'de uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. BIG üyeleri ABD'nin önde gelen yatırım firmaları Hainz...