12 / 05 / 2024

Mir Hasan Taş kim

Mir Hasan Taş kim

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karakurt Vadisi'nde bulunan kaya evleri ile peri bacalarını andıran doğal güzelliklerin turizme kazandırılması planlanıyor.

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mir Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akkuş tarafından kuruldu.

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son günlerde evlerde oldukça tercih edilen İskandinav tarzı halılar, şimdi Kaşmir Halı mağazalarında yüzde 56’ya varan indirimle satışta. Kaşmir Halı’da farklı ebatlarda ve farklı renklerde halı seçeneği bulabilirsiniz. İşte, Kaşmir Halı 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları belediyede başladı! İş arayanlar dikkat! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Hasanşeyh Belediyesi’ndeki  Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için başvuru şartları duyuruldu. İş arayanlar için müjdeli haber geldi. Başvuru süreci nasıl gerçekleşecek? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar’da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşar Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Taşar tarafından kuruldu.

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demir, Hasan Yıldız ve Mehmet Özbay ortaklığında kuruldu.

Mir Hasan Taş kim Haberi

Mir Hasan Taş kim

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karakurt Vadisi'nde bulunan kaya evleri ile peri bacalarını andıran kayalıklar turizme kazandırılacak. Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) Başkanı Mir Hasan Taş, bölgedeki tarihi ve turistik alanların gözden geçirilerek turizm rotalarının yeniden belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kars ve Sarıkamış'ta turizm faaliyetlerinin yalnızca kış ve kayakla sınırlandırılamayacağını söyleyen Taş şu ifadeleri kullandı: "Turizmin 12 aya yayılarak sürdürülebilir olması için bölgemizin tarihini, doğasını iyi analiz edip işlememiz lazım. Doğal harikalarla dolu bölgemiz turizm açısından çok zengin."

Taş, Karakurt'taki peri bacalarının turizme kazandırılacağını söylerek şunları söyledi: 

"Yöremizde Doğu Ekspresi ile kazanılan turizm ivmesinin artması için özellikle kültür turları ile gelen yerli ve yabancı turistlere dağlarımızdaki, vadilerimizdeki doğal güzellikleri tanıtarak, daha fazla turistin burayı ziyaret etmesini sağlamamız gerekir. Karakurt Vadisi'nin...