03 / 05 / 2024

mira rezidans kiralık

mira rezidans kiralık

Topkapı Mira Residence'ta satışı devam eden son dairenin fiyatı 440 bin lira olarak belirlendi. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Four Winds Rezidans Kadıköy daire fiyatları!

Four Winds Rezidans Kadıköy daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 420 adet konuttan meydana gelen Four Winds projesi Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika mesafede konumlanıyor...

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

mira rezidans kiralık Haberi

mira rezidans kiralık

Beyaz İnşaat imzasıyla 16 bin 400 metrekarelik alanda Topkapı'da yükselen Mira Rezidans'ta 6 katlı iki bloktan meydana geliyor. Projede 60 daire ve 9 adet dükkan yer alıyor. Topkapı Mira Residence'ta daire alanları 80 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.


Mira Residence'ta satışı devam eden 130 metrekarelik 3 oda 1 salon daire 440 bin liradan alıcılarını bekliyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


3 bin 865 metrekarelik arsa alanına sahip olan Mira Rezidans projesinde daireler ankastre beyaz eşya ve klima ile teslim ediliyor. 


Projenin sosyal alanları arasında;

Fitness salonu,

Sauna, 

Teras kafe, 

Kapalı otopark, 

Yüzme havuzu, 

Çocuk oyun alanları

24 saat güvenlik bulunuyor.

0212 482 00 62- 6

www.mirarezidans.com


Ceren...