03 / 05 / 2024

Mirage evleri fiyatları

Mirage evleri fiyatları

Sur Yapı Mirage Rezidans kampanyası ile 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen Sur Yapı Mirage Residence'de satışlar devam ediyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. Peki Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Güneşli Mirage Residence fiyatları ne kadar?

1+1'den 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Güneşli Mirage Residence Evleri Sur Yapı imzası taşıyor. Peki Güneşli Mirage Residence fiyatları ne kadar?

Güneşli Mirage Evleri nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Mirage Residence'de daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Mirage Evleri nerede?

Güneşli Mirage Evleri fiyatları!

Güneşli Mirage Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen projede 342 tane daire ve 60 tane mağaza bulunuyor.

Güneşli Mirage Rezidans fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Rezidans Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Mirage Rezidans fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları!

Sur Yapı Mirage Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredili veya peşin olarak ödeme yapılabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Mirage Marina Evleri fiyatları!

Toplam 40 blok şeklinde yükselen projede her blokta 4 daire bulunuyor. Teslimlerinin Mayıs 2016'da yapılacağı Mirage Marina Evleri fiyatları metrekare birim bazı 7 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları!

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Feriköy'de hayata geçirilen Kuleli Poyraz 1 Evleri 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Kuleli Poyraz 1 Evleri fiyatları ne kadar?

İzmir Aypark Evleri fiyatları!

İzmir Aypark Evleri toplam 226 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler tek tip olarak 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Aypark Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Yüksekoba Terrace Evleri fiyatları!

Yüksekoba İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Yüksekoba Terrace Evleri projesi toplam 120 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Bursa Yüksekoba Terrace Evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Park Mozaik Evleri fiyatları!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Park Mozaik Konutları 'nda yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Park Mozaik Evleri fiyatları ne kadar?

Körfezkent 4 Evleri fiyatları!

Kocaeli Körfezkent-Tütünçiftlik bölgesinde hayata geçirilen Körfezkent 4 Konutları 8 ve 10 katlı 27 bloktan oluşuyor. Proje Emlak Konut GYO imzası taşıyor. İşte Körfezkent 4 Evleri fiyatları...

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Concord İstanbul Evleri lansmana özel fırsatları ile satışlarına devam ediyor. Projede 1.175 adet daireden meydana geliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Mirage evleri fiyatları Haberi

Mirage evleri fiyatları

Daire teslimleri 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşecek olan Mirage Rezidans'ta  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. 


Sur Yapı Mirage Rezidans kampanyası kapsamında lansmana özel fırsatlarla ödeme yapılabiliyor. Fiyatların 356 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 342 adet konut ve 60 adet mağazadan oluşuyor. 


İstanbul'un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yükselen Mirage Evleri'nde daireler 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Güneşli Mirage Konutları'nın sosyal alanları içerisinde güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı, yüzme havuzu, çocuk havuzu bulunuyor. 


Sur Yapı Mirage Rezidans kampanyası!

- Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor.

- Banka kredisi kullanıldığında veya peşin...