28 / 04 / 2024

Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Mirage Rezidans

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen Sur Yapı Mirage Residence'de satışlar devam ediyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. Peki Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?



Mirage Rezidans'ta daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Toplamda 342 adet konut ve 60 mağazadan oluşan proje  Sur Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


"Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?" sorusuna İstanbul'un Avrupa Yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesi yanıtını verebilmek mümkün. Projede dairelerin alanları 58 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Dairelerin 356 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Mirage Residence Sultanbeyli'de banka kredisi kullanıldığında veya peşin ödeme yapıldığında yüzde 10, lansmana özel olarak ise yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


Mirage Konutları yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı gibi sosyal donatı alanlarına sahip.


Sultanbeyli Mirage Rezidans'ta yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 25'lik tutar teslimde ödeniyor, kalan tutar ise banka kredisiz vade farksız 48 ay taksitlendiriliyor. 


Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Adres: Güneşli Bağcılar Mahallesi, Yalçın Koreş Caddesi, No: 14 Bağcılar/İstanbul


Mirage Rezidans satış ofisi 

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapimirage.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön