28 / 04 / 2024

Mirage evleri ne zaman teslim

Mirage evleri ne zaman teslim

İstanbul Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Mirage Rezidans satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan proje Sur Yapı imzası ile yükseliyor.

Güneşli Mirage Evleri fiyatları!

Güneşli Mirage Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İstanbul Bağcılar Güneşli lokasyonunda inşa edilen projede 342 tane daire ve 60 tane mağaza bulunuyor.

Mirage Residence ödeme seçenekleri!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirage Residence'de daire fiyatları 356 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Mirage Residence ödeme seçenekleri...

Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülen Sur Yapı Mirage Residence'de satışlar devam ediyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. Peki Sultanbeyli Mirage Evleri nerede?

Güneşli Mirage Konutları nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan Mirage Rezidans'ta 342 adet daire bulunuyor. Proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Peki Güneşli Mirage Konutları nerede?

Sur Yapı Mirage Evleri fiyat listesi!

Sur Yapı Mirage Evleri fiyat listesi 570 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Güneşli'de yükselen Mirage Residence projesinde 342 konut ve 60 ticari birim yer alıyor...

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Mirage Evleri Güneşli fiyat listesi!

Mirage Evleri Güneşli fiyat listesi 679 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Sur Yapı projesi Mirage Rezidans Güneşli'de 48 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Projede daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Peki Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

360 Kurtköy'de 2,5+1'den 5,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 26 bloktan meydana geliyor. Peki 360 Kurtköy Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri ne zaman teslim? 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından meydana gelen Vira İstanbul Evleri projesinde metrekare fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Mirage evleri ne zaman teslim Haberi

Mirage evleri ne zaman teslim

Mirage Rezidans satış fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Toplamda 342 tane daire ve 60 tane mağazadan meydana gelen Mirage Residence Güneşli'de konut tipleri 1 oda 1 slaon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Evleri İstanbul Avrupa Yakası Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Projede peşin alımlarda veya banka kredili ödemelerde yüzde 10, lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor. 


Mirage Konutları güneşlenme ve gölgelik alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık hava ve fitness alanı gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Mirage Rezidans satış fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 50'lik kısım...