28 / 04 / 2024

Mirage Marina daire fiyatları

Mirage Marina daire fiyatları

Bodrum Mirage Marina satılık daire fiyatları metrekare bazında 7 bin TL'den başlıyor. Game Yapı Teknik imzası ile hayata geçirilen proje 40 blok halinde yükseliyor.

Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi!

Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi denize 200 metre uzaklıkta bulunuyor. Teslimleri Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan proje yer alan konutlar flat ve dubleks olarak dizayn edildi.

Marina Ankara'da 3 bin 200 TL taksitle 2+1 daire!

Sinpaş tarafından inşa edilen Marina Ankara projesinde 60 ay 3 bin 200 TL taksitle ve 98 bin TL'lik ara ödemelerle 2+1 daire sahibi olabilirsiniz...

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 12 Haziran 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen proje Bodrum Bardakçı Koyu’nda hayata geçiriliyor. 

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Mirage Marina Bodrum'da 12 ay yüksek kira getirisi!

Mirage Marina Bodrum projesi Bodrum’un merkezinde 365 gün huzurlu yaşamın adresi olmak için yola çıktı. 12 ay yüksek kira getirisi sunan proje kapıları emlak sektörünün temsilcileri için açtı. 

Sinpaş Marina Ankara güncel daire fiyatları 2018!

Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlanan Oran Marina Ankara Evleri'nde 2018 daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Marina Ankara'da son 32 daire satışta!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daireyle sınırlı kampanyada son 32 daire satışta. Projede 100 ay vade ve yüzde 0 vade farkı imkanı bulunuyor.

Marina Ankara'da kazanç kampanyalı son 45 daire!

2018 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede uygulanan kazanç kampanyası kapsamında son 45 dairede avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Marina Ankara Evleri'nde 100 daire için 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faizle ödeme kampanyası başlatıldı. Projedeki konutların fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Bodrum Mirage Marina güncel konut fiyatları!

10 blokta 40 daire olarak hayata geçirilen Mirage Marine projesinde 2+1 konut fiyatları 895 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 20'si flat, diğer 20'si ise 3+1 dubleks şeklinde...

Bodrum Mirage Marina teslim tarihi!

Toplam 40 adet konuttan meydana gelen Bodrum Mirage Marina projesinde daire fiyatları 895 bin TL’den başlayarak değişiyor. İşte Bodrum Mirage Marina teslim tarihi...

Mirage Marina Bodrum fiyat 2017!

Toplam 40 adet konuttan meydana gelen Mirage Marina Bodrum projesi bu yıl sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje İşte Mirage Marina Bodrum fiyat 2017...

Mirage Marina daire fiyatları Haberi

Mirage Marina daire fiyatları

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılacağı Mirage Marina Bodrum Konutları 4 bin 600 metrekare arsa alanına sahip. Proje dubleks ve flat dairelerden meydana geliyor.

Bodrum Mirage Marina satılık konut alanları 2+1 flat dairelerde 70 metrekare, dublekslerde ise 152 metrekare olarak tasarlandı. Proje Game Yapı Teknik imzası taşıyor.

Bodrum'da, denize 200 metre yürüyüş mesafesinde olan Mirage Marina Konutları 40 bloktan oluşuyor. Her bloğunda 4 dairenin bulunduğu proje bu hafta içerisinde satışa çıkacak.

Sosyal alanlar, fitness center ve kapalı otoparkın yer aldığı Bodrum Mirage Marina satılık konut fiyatları metrekare bazında 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor. 

Mirage Marina Bodrum ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşin ödemelerde; kalan daire bedeli için 15 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. 

 

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage...