28 / 04 / 2024

Mirage Marina ödeme planı

Mirage Marina ödeme planı

Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi denize 200 metre uzaklıkta bulunuyor. Teslimleri Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan proje yer alan konutlar flat ve dubleks olarak dizayn edildi.

Mirage Marina ödeme planı!

Flat ve dubleks dairelerden meydana geln proje 40 blok şeklinde yüksleiyor. Mirage Marina ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisiyle ödeniyor.

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 12 Haziran 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen proje Bodrum Bardakçı Koyu’nda hayata geçiriliyor. 

Mirage Marina Bodrum'da 12 ay yüksek kira getirisi!

Mirage Marina Bodrum projesi Bodrum’un merkezinde 365 gün huzurlu yaşamın adresi olmak için yola çıktı. 12 ay yüksek kira getirisi sunan proje kapıları emlak sektörünün temsilcileri için açtı. 

Marina Ankara ödeme seçenekleri Mart 2018!

Marina Ankara Konutları'nda fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede 3 bin 460 TL taksitle ve 84 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor..

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Marina Ankara'da kazanç kampanyalı son 45 daire!

2018 yılında daire teslimlerinin yapılması planlanan Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Projede uygulanan kazanç kampanyası kapsamında son 45 dairede avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Sinpaş Marina Evleri Ankara ödeme planı!

Marina Ankara projesi Sinpaş Yapı tarafından Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirildi. Projede 100 daire için 100 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Sinpaş Marina Ankara 2017 ödeme şekli!

Marina Ankara Sinpaş GYO projesinde 1+0'dan 7+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları minimum 422 bin 700 bin TL'den başlıyor...

Marina Ankara Evleri'nde 100 daire için 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faizle ödeme kampanyası başlatıldı. Projedeki konutların fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Marina Ankara Evleri Sinpaş ödeme kampanyası bilgileri!

Marina Ankara Evleri 125 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 100 daire için geçerli olan 100 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Mirage Marina ödeme planı Haberi

Mirage Marina ödeme planı

Her bloğunda 4 adet dairenin bulunduğu Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi 40 blok halinde inşa ediliyor. Proje 4 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

Mirage Marina Bodrum'da yüzde 30 peşin ödemelerde; kalan kısım 15 ay banka kredisi ile vadelendiriliyor. Flat ve dubleks dairelerden oluşan proje Game Yapı Teknik imzası ile yükseliyor. 

Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin TL'den başlayan ve 9 bin TL'ye kadar ulaşan Mirage Marina Evleri'nin bu hafta içerisinde satışa çıkması planlanıyor. Projenin teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi.

Game Yapı Mirage Marina Bodrum projesi sosyal alanlar, fitness center ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlara sahip. Projede 2+1 flat daireler 70 metrekare, dubleks daireler ise 152 metrekareden meydana geliyor. 

 

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage...