03 / 05 / 2024

Mirage Rezidans kiralık

Mirage Rezidans kiralık

Şehirli ve dinamik bir yaşam vaat eden Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m²'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor.

Mirage Rezidans ve Sur Yapı İlkbahar projelerinde yüzde 10 indirim!

Sur Yapı,Güneşlide yer alan Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de yer alan Sur Yapı İlkbahar projelerine toplam 550 milyon TL'lik yatırım yapacak.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Güneşli Mirage Rezidans’da avantajlı ödeme seçenekleriyle!

Mirage Rezidans Sur Yapı imzası ile Güneşli’de hayata geçiyor. 300 milyon TL’lik yatırımla inşa edilecek projede 17 katlı 3 blok bulunacak. Projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Mirage Rezidans Bağcılar satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen projede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede 342 adet konut ve 60 adet mağaza bulunuyor. Mirage Rezidans Bağcılar satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bağcılar Mirage Rezidans ödemeleri!

Konum bilgisine göre Tem Otoyolu'na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bağcılar Mirage Rezidans ödemeleri kapsamında taksitler 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire!

Bağcılar Mirage Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 daire ve 60 mağaza bulunuyor.

Mirage Rezidans satılık daire fiyatları!

48 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Mirage Rezidans projesinde daire fiyatları 356 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire!

Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede 342 adet daire bulunuyor. Sur Yapı Mirage Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Mirage Rezidans Sur Yapı evleri satılık!

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Rezidans Evleri'nin metrekare alanı 58 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 342 konut ve 60 adet mağaza bulunuyor.

Mirage Rezidans fiyatları!

Toplam 342 adet konuttan meydana gelen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Mirage Rezidans fiyatları 276 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Mirage Rezidans ödeme planı!

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Güneşli Mirage Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 10+ yüzde 10 indirim yapılıyor.

Mirage Rezidans Güneşli satılık!

Mirage Rezidans Güneşli satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Mirage Rezidans Güneşli Sur Yapı 'da daire fiyatları 276 bin TL’den başlıyor.

Mirage Rezidans satılık!

Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 276 bin TL’den başlıyor. Toplam 342 adet konutun yer aldığı Mirage Rezidans Sur Yapı projesi 2017 yılının Kasım ayında teslim edilecek.

Mirage Rezidans kiralık Haberi

Mirage Rezidans kiralık


Şehirli ve dinamik bir yaşam vaat eden Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m²'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor. 17 katlı 3 bloktan oluşan projede ayrıca 60 mağazalık bir alışveriş caddesi de bulunuyor. 342 rezidansın yer aldığı Mirage Rezidans, sakinlerine rezidans yaşamının rahatlığını, konforunu ve avantajlarını sunuyor. Modern mimarisiyle dikkat çeken Mirage Rezidans projesinde ayrıca yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor. Atatürk Havalimanı'na, TEM otoyoluna ve metro, metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarına yakınlığı, Basın Ekspres yoluna cepheli ve Metro Gross markete komşu konumu ile Mirage Rezidans, değerli bir lokasyonda yer alıyor. İş merkezlerinin ve ünlü otellerin yer aldığı bölge, ikinci...