27 / 04 / 2024

Mirage Rezidans lansman fiyatları

Mirage Rezidans lansman fiyatları

Güneşli Mirage Rezidans iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunana proje 17 katlı 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

AcarBlu Rezidans basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi!

Toplamda 240 rezidanstan meydana gelen AcarBlu Rezidans projesinin basın lansmanı 25 Ekim'e ertelendi.

Karden Self İstanbul Rezidans fiyatları!

Karden Self İstanbul Rezidans fiyatları minimum 229 bin TL'den başlıyor. Projenin lansmanı 11 Ekim'de gerçekleşecek...

DKY İnşaat Ada Rezidans fiyat listesi!

DKY İnşaat Ada Rezidans fiyat listesi 414 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Ada projesinin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak...

Mirage Rezidans lansman fiyatları Haberi

Mirage Rezidans lansman fiyatları

Sur Yapı imzası ile yükselen Mirage Rezidans'ta satışlar başladı. Daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 340 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje 300 milyon TL yatırım bedeline sahip.


İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa edilen Mirage Rezidans 'ta  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 73 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Güneşli Mirage Rezidans iletişim numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. Toplam 342 adet rezidans daire ve 60 mağazadan oluşan proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor.


MetroGross markete komşu, Basın Ekspres yoluna cepheli bir konumda olan Mirage Rezidans Bağcılar Konutları Atatürk Havaalanı'na, metroya, metrobüse, Tem Otoyolu'na yakın bir bölgede yer alıyor.


Lansmana özel fırsatlar sunan...