05 / 05 / 2024

Mirage

Mirage

İstanbul’daki fabrikasında klasik ve avangard mobilya üreten Mirage Mobilya, İlham Aliyev’ in 13 bin metrekarelik Fransız Sarayı’ nın, klasik mobilya ve de ahşap dekorasyonunu üstlendi...

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire!

Mirage Residence Sur Yapı satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi Kasım 2017 olarak belirlenen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Mirage Sur Yapı ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 342 adet konut ve 60 adet mağaza yer alıyor. Mirage Sur Yapı ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satış fiyatları!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın bulunduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Rezidans Sur Yapı satış fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor.

Sur Yapı Mirage fiyat!

Sur Yapı Mirage fiyat listesi dairelerin konum ve planlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Güneşli'de inşa edilen projede 2 bin 700 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Mirage Residence Bağcılar satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mirage Residence Bağcılar satış ofisi tefefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence Güneşli fiyatları!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazanın yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Residence Güneşli fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor.

Sur Yapı Mirage Residence'de kampanyalı ödeme planı!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Sur Yapı Mirage Residence'de kampanyalı ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 709 TL'den başlıyor.

Mirage Residence'ta küçük taksitlerle büyük yatırım!

Mirage Residence projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte, Mirage Residence'ta küçük taksitlerle büyük yatırım kampanya detayları...

Güneşli Mirage Residence kampanya!

Sur Yapı, Mirage Residence projesinden daire sahibi olmak isteyenler için kampanya başlatıldı. İşte, Güneşli Mirage Residence kampanya detayları...

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyatları!

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede dairelerin alanları 73 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Mirage Residence Sur Yapı fiyatlar!

3 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Mirage Residence Sur Yapı fiyatlar 1+1 dairelerde 460 bin 750 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım!

"Sur Yapı Mirage Residence'de küçük taksitlerle büyük yatırım" sloganıyla tanıtılan Mirage Residence Güneşli'de daire fiyatları 460 bin 750 TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Bağcılar Mirage Residence ödemeleri!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen proje Tem Otoyolu'na yakın bir noktada bulunuyor. Bağcılar Mirage Residence ödemeleri kapsamında 48 ay 0 faiz avantajıyla ödeme yapılabiliyor.

Mirage Haberi

Mirage

TÜRKİYE’nin mobilyacıları, genellikle İtalyanların egemen olduğu ‘klasik’ mobilya üretiminde de başarılı markalar çıkarıyor. İstanbul ’daki 6 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikada klasik ve avangard mobilyalar üreten Mirage Mobilya, cirosunun yarısını ihracattan sağlıyor. Proje ve ürün bazında, 4.2 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiren Mirage Mobilya’nın patronu Nuri Gürcan, şöyle anlatıyor öyküsünü:


15 YAŞINDA BAŞLADIM


Kayseri Develi doğumluyum. Mobilya işine 15 yaşında başladım. Aile işimiz vardı. Dayım mobilyacıydı ve Kayseri’de bir showroom’u vardı. Askerlikten sonra da İstanbul’a geldim ve dayımın yanında devam ettim. Ortak olduk. İmalat, mağazalar derken işimiz büyüdü. Dayımla ortaklığımız 12 yıl devam etti. Sonra tek başıma devam etmeye başladım. Mirage Mobilya’yı kurdum.


SARAYLARA DEKORASYON


Klasik tarzda mobilya üretmek aslında çok zor bir iş. Çünkü standart ürün sayısı azdır. Ancak, kaliteli ve lüks...