08 / 05 / 2024

miralay mümtaz caddesi yol genişletme

miralay mümtaz caddesi yol genişletme

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gültepe Miralay Mümtaz Caddesi’nde gerçekleştirdiği yol çalışmasında sona gelindi. Şehrin batısından Umuttepe Kampüsü’ne ulaşımda en önemli güzergâh olan yol genişletildi.

1942'de kiracılarına fahiş zam yapan ev sahibinin sonu mahkeme oldu!

1942'de Beyoğlu Gümüşsuyu Caddesi'nde 3 dairesi olan bir ev sahibi kiracılarına fahiş zam yapması üzerine mahkemelik oldu.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mümtaz Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Somaye Tabrıkı tarafından kuruldu.

Bursa İstanbul Caddesi'nde kentsel dönüşüm başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Caddesi'nde uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Proje dahilinde düzensiz yapılaşma ortadan kaldırılacak. 

Bursa İstanbul Caddesi'nde dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin İstanbul’dan gelişte vitrini olan İstanbul Caddesi’ni modern bir görünüme kavuşturacak dönüşümün fitilini ateşledi.

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Mümtaz Şenel:Yapılaşma Salda Gölü’nün sonu olur!

Burdur Yeşilova’nın Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Salda Gölü'ne olası bir yapılaşmanın bölgeyi olumsuz etkileyeceğini söyledi.

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vrone Marketing Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Syed Mümtaz H. Zaidi tarafından kuruldu.

Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaatı başladı!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapılacağını söylenen Cumhurbaşkanlığı Köşkü için inşaat çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaat alanını inceleyen Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban yetkilerden bilgi aldı.

miralay mümtaz caddesi yol genişletme Haberi

miralay mümtaz caddesi yol genişletme


Daha önce Umuttepe yolu ve Gültepe Viyadüğü arasında yer alan birinci etapta yol genişletme çalışması yapılmıştı. Viyadük ve Askerlik Şubesi arasında kalan ikinci kısmın da genişletilmesiyle caddenin tamamı ulaşıma uygun hale getirildi.15 metre genişliğe ulaşan yol 2 çıkış bir iniş şeritli olarak düzenlendi. 


DERE ISLAH EDİLDİ


Çalışma kapsamında yolun geçtiği vadideki dere ıslah edilerek kanal içine alındı. Taş ve beton duvarlarla güçlendiren yol dolgu yapılarak genişletildi. Çalışmada yolun altyapısı yenilendi. Yola yaya kaldırımı ilave edilerek aydınlatmalar yapıldı. Yol kenarında bulunan evlerin alt kısımlarına taç duvarlar örüldü. Duvarların arasına evlere ulaşım için merpenler oluşturuldu. Yolun dere kenarında kalan kısımlarına korkuluk yapıldı.


YOL GENİŞLİĞİ 15 METRE


Çalışmayla Miralay Mümtaz Caddesinin 750 metrelik bölümü de genişletildi. Yol genişliği tretuarlarla birlikte 15 metreye ulaştı. Proje kapsamında 16...