01 / 05 / 2024

Miranda Kerr kalifornia ev

Miranda Kerr kalifornia ev

Ünlü model Miranda Kerr ile sevgilisi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in 12 milyon dolarlık yeni evleri ortaya çıktı. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Miranda Kerr: Dünyadaki en sevdiğim yer, evim!

Ünlü model Miranda Kerr Miranda Kerr, “Dünyadaki en sevdiğim yer, evim. Deşarj olduğum, beslenmiş hissettiğim, ilham aldığım, eğlendiğim ve sevdiklerimle güzel anılar biriktirdiği mekanım...” dedi.

Türk yatırımcılar Kalifornia'dan gayrimenkul alıyor!

Sotheby's International Realty'nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Uluslararası Emlak Uzmanı Lisansı (CİPS) sahibi olan Almila Gözen, Türk yatırımcısını ABD'de ev sahibi yapıyor. 

Britney Spears, Kalifornia'daki evini 6.9 milyon dolara sattı!

Britney Spears, Kalifornia'nın Thousant Oaks şehrinde bulunan 8.9 milyon dolarlık malikanesini 6.9 milyon dolara sattı.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Miranda Kerr Kaliforniya’dan 12 milyon dolara ev aldı!

Ünlü model Miranda Kerr ile sevgilisi Snapchat'in kurucusu Evan Spiegel'in 12 milyon dolarlık yeni evleri ortaya çıktı. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.

Miranda Kerr Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı!

Avusturalyalı manken Miranda Kerr, yılbaşı tatilini ülkesinde geçirmeye karar verdi. Kerr, Hunter Valley'de çiftlik evi kiraladı. Kerr'in bu çiftlik için haftalık 10 bin dolar ödediği öğrenildi.

Miranda Kerr Orlando Bloom'a komşu oldu!

Ünlü top model Miranda Kerr, 1,5 yıl önce ayrıldıkları ve şu sıralar yeniden ilişkiye başladıkları iddia edilen eski eşi Orlando Bloom ile aynı sokağa taşındıklarını açıkladı.

Miranda, 40 ülkede atık suyu arıtan cihazlar üretiyor!

Cirosunun yüzde 10'unu araştırma ve geliştirmeye aktaran Miranda Çevre ve Su Arıtma Teknolojisi şirketi, 6 kıtada 40 ülkeye ihracat yapıyor.

Miranda Otel İşletmeciliği'nin yüzde 46,6'sını Avrasya Terminal aldı!

Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş, Miranda Otel işletmeciliği Turizm ve Ticaret A.Ş' nin yüzde 46,63'ünü 13 milyon 407 bin 988 TL'ye satın aldı...

Miranda Otel'inin Keyf Turizm'le olan kiralama sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'ne ait olan Beykoz Miranda Oteli'nin, Keyf Turizm ve İnşaat San.Tic.Ltd.Şti. ile olan kiralama sözleşmesinin feshedilmesine karar verildi...

Miranda Kerr, New York'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, ABD'nin New York kentindeki evini, 1,3 milyon dolara satışa çıkardı...

Miranda Otel İşletmeciliği Beykoz şubesi aylık 65 bin liraya Keyf Turizm tarafından kiralandı!

Miranda Otel İşletmeciliği Beykoz şubesi kapatıldı ve Keyf Turizm ve İnşaat Sanayi tarafından aylık 65 bin liraya kiralandı...

Miranda Kerr kalifornia ev Haberi

Miranda Kerr kalifornia ev

SON dönemin en tutkulu çifti model Miranda Kerr ve Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel yeni bir ev satın almak için yüksek  bir bütçe ayırdı. TMZ’nin haberine göre çift, Kaliforniya’daki Brentwood bölgesinde süper lüks bir ev için bankalar ile görüşmeye başladı. Bölgenin en değerli arazisinde yer alan ev, 12 milyon dolar değerinde ve yaklaşık 7 bin 100 metrekarelik bir alanın üzerinde. Malikaneyi andıran evin 4 yatak odası,6 banyosu, büyük bir havuzu ve kapalı spor salonu bulunuyor.


AYNI zamanda Amerika’nın en ünlü mimarı Gerard Colcord tarafından dizayn edilen edilen ev, kusursuz olarak da adlandırılıyor. Habere göre ikilinin yakın zamanda evleneceği için böyle bir ev satın aldıkları söyleniyor. Kerr’in 2013 yılında boşandığı oyuncu eşi Orlando Bloom’dan Flynn adında bir oğlu...