03 / 05 / 2024

Miranda Kerr Orlando Bloom evi

Miranda Kerr Orlando Bloom evi

Ünlü top model Miranda Kerr, 1,5 yıl önce ayrıldıkları ve şu sıralar yeniden ilişkiye başladıkları iddia edilen eski eşi Orlando Bloom ile aynı sokağa taşındıklarını açıkladı.

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Katy Perry Hidden Vadisi'ndeki evini 7,95 milyon dolara satıyor!

Orlando Bloom ile birlikte ilk bebeğini kucaklayan şarkıcı Katy Perry, evini satışa çıkarıyor. Ünlülerin gözdesi olan Hidden Vadisi'nin kapılı yerleşim bölgesindeki ev 7,95 milyon dolar değerinde...

Miranda Kerr: Dünyadaki en sevdiğim yer, evim!

Ünlü model Miranda Kerr Miranda Kerr, “Dünyadaki en sevdiğim yer, evim. Deşarj olduğum, beslenmiş hissettiğim, ilham aldığım, eğlendiğim ve sevdiklerimle güzel anılar biriktirdiği mekanım...” dedi.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satıyor!

Evlilik hazırlığı yapan Orlando Bloom ve Katy Perry evlerini satışa çıkardı. Ünlü aktör Orlando Bloom Los Angeles'taki evini 8.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Breeze de Mar Orlando'dan konut alanlar mağdur mu oldu?

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

Orlando Bloom, New York’taki evini satıyor!

İngiliz sinema oyuncusu Orlando Bloom New York’taki evini satışa çıkardı. Bloom, evi Haziran 2014’te 4,75 milyon dolara almıştı.

Breeze de Mar Orlando'da 114 bin dolara!

Yüzde  64.5’lik kısmının satışının yapıldığı Breeze de Mar Orlando projesinde fiyatlar 114 bin dolardan başlıyor.

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Breeze De Mar Orlando yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor!

Breeze De Mar Orlando Projesi'nde fiyatlar 99 bin 400 dolardan başlıyor. Breeze De Mar Orlando projesi yıllık yüzde 15 bir getiri sağlıyor.

Neo Yapı, Orlando'ya odaklandı!

Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı, 2 etap satışları ise yeni başladı.

Neo Golden Palms'ta yaşam başladı!

Neo Yapı, Amerika’da kurduğu ortaklık projesi ile Orlando’da Neo Golden Palms'ı inşa ediyor. Neo Golden Palms'ın 1. etabında yaşam başlıyor..

Neo Golden Palms projesinde yaşam başladı!

Neo Florida Homes’un Orlando projesi “Neo Golden Palms” Amerika’da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2016 yılında başlayan projenin 1. fazı tamamlandı ve yaşam başladı.

Miranda Kerr Orlando Bloom evi Haberi

Miranda Kerr Orlando Bloom evi

Ünlü top model Miranda Kerr, 1,5 yıl önce ayrıldıkları ve şu sıralar yeniden ilişkiye başladıkları iddia edilen eski eşi Orlando Bloom ile aynı sokakta oturduklarını açıkladı.


Kerr, Bloom'un 4 yaşındaki oğulları Flynn ile ayrı kalmaya dayanamadığını ve bu yüzden aynı sokağa taşındığını duyurdu.


32 yaşındaki model, "Bu kararı ailecek aldık. Böylesinin herkes için daha iyi olacağını düşünüyoruz"...