18 / 05 / 2024

Mirbey Depolama İnşaat iletişim

Mirbey Depolama İnşaat iletişim

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Kabargalar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Kabargalar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Seval Aktaş tarafından kuruldu.

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Taner Taşpınar tarafından kuruldu.

Sahyayapı İnşaat Orman Ürünleri Depolama Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sahyayapı İnşaat Orman Ürünleri Depolama Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çiçek tarafından kuruldu.

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Mirbey Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbey Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  750 bin TL sermaye bedeli  ile İzzet Mir tarafından kuruldu.

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Altun, Cenk Sügür ve Haydar Toprak ortaklığında kuruldu.

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mirbey Özel Eğitim Hizmetleri Hayvancılık Gıda Petrol Ve Lpg Ürünleri İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 1 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğan tarafından kuruldu.

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Sarı ve Ömer Zengin ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Üç İstanbul Elektrik Enerji İnşaat Malzemeleri Nakliyat Lojistik Depolama Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Daşkın tarafından kuruldu.

İrd İnşaat Reklam Ve Depolama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrd İnşaat Reklam Ve Depolama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Özlem Ünlü tarafından Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mirbey Depolama İnşaat iletişim Haberi

Mirbey Depolama İnşaat iletişim

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Adatepe tarafından kuruldu.

Mirbey Depolama İnşaat Hafriyat Akaryakıt Makina Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. DEPOLAMA Her türlü depo antrepo tutarak özel ve kamu kurumlarının depolama elleçleme tasnif paketleme ve sevkiyat işlerini yapmak. 2. İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı...