17 / 05 / 2024

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Ceyhun Mırız imzasıyla kuruldu.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Wekame İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Karaman tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbb Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Baş ve Ziya Soner Barım ortaklığında kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi


Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Ceyhun Mırız imzasıyla kuruldu. 


Mırız İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde veya yurt dışında her tür ve neviden inşaat sektörünün gerektirdiği yapı, taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil veya toplu konut, iş yerleri, alt yapı ,yol, baraj, gölet, şehir planlanması, park ve bahçe, çevre düzenlenmesi, fabrika binaları,rafineri,dolum tesisleri,boru hatları,akaryakıt İstasyonları,köprü,liman,havaalanı,kanal,d epo,antrepo,sanayi,turistik,spor tesisleri inşa etmek,başkalarına yaptırmak,taahhütlerde bulunmak ve taahhütlerini yerine getirmek,her nevi yapı veya inşaat yapmak,almak,satmak,işletme,kiralamak,kiraya vermek, 2. Yurt içinde veya yurt dışında kamu,özel sektör,kurum veya kuruluşlar tarafından düzenlenen her türlü proje,yapım,inşaat,eski eserlerin restorasyon işlerinin yapılması,ihalelerine katılmak ve taahhüt işleri yapmak, 3. Alışveriş ve iş merkezleri,toptan veya perakende marketler,yiyecek ve içecek satış yerleri,sosyal...