05 / 05 / 2024

Mis Group hizmetleri

Mis Group hizmetleri

Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Atıcı ve Nurullah Erdem ortaklığında kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Mis Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mis Group Yapı Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Aygün Group Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Zafer Aygün tarafından kuruldu.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Group Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nadıne Taha tarafından kuruldu.

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Arzu Köknel tarafından kuruldu.

Mis Group hizmetleri Haberi

Mis Group hizmetleri

Son olarak Eroğlu İnşaat ve yıllardır portföyünde bulunan Ağaoğlu'nun  yepyeni projelerine hizmet vermeye başlayan Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...


Konut sektörü hızla gelişirken birçok farklı sektörü de beraberinde geliştiriyor. Bunlardan biri de güvenlik ve temizlik hizmeti... Türkiye'de 26 yıldır faaliyet gösteren Mis Group konut sektörünün gelişimine paralel olarak son 10 yılda bu sektöre verdiği güvenlik, temizlik ve entegre bina yönetimi hizmeti ile önemli bir ivme kazandı... Son olarak Eroğlu İnşaat ve Ağaoğlu'nun  projelerine hizmet vermeye başlayan Mis Group 220 adet nitelikli projeye güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında destek veriyor.


Şirket bugün itibariyle tam 12 bin konutun bulunduğu modern...