16 / 05 / 2024

Mistral GYO davasında son durum

Mistral GYO davasında son durum

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesi'nde açılan dava hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO, 2023 yılının ilk yarısında 23.3 milyon TL hasılat elde etti!

Mistral GYO Haziran 2023 sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin yılın ilk 6 aylık toplam varlığı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Mistral GYO 2 gayrimenkul satışından 12.7 milyon TL gelir elde etti!

Mistral GYO, portföyünde yer alan 2 adet konutu KDV hariç 12 milyon 680 bin 949 TL tutarında sattı.

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Mistral GYO Kuşadası'ndan 2 arsa aldı! 

Mistral GYO tarafından Aydın Kuşadası'ndaki 2 arsanın yüzde 50'si satın alındı. İmzalanacak protokol kapsamında her bir arsa için arsa sahibine 25 bin avro, toplam 50 bin avro kaparo ödemesi yapılacak. 

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Ankara-Ankara projesi tüketici davasında şirketin lehine karar!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara-Ankara projesiyle ilgili davasında Mahkeme tarafından davanın şirketin lehine reddedilmiş oduğu öğrenildi. Karara karşı, kararın tebliğinden itibaren iki haftalık kesin süre içerisinde İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne istinaf yolu açık bırakıldı.

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için imzalar atıldı.

Viven İnşaat, Mistral GYO'nun Konak'taki arsasında proje üretecek!

Mistral GYO, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi amacıyla Viven İnşaat İş Ortaklığı Ticari İşletmesi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzaladı. 

Mistral GYO 4.3 milyon TL kar payı dağıtacak!

Mistral GYO'nun 4 milyon 378 bin 997,33 TL'sinin nakit kar payı olarak dağıtımının 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul onayına sunulmasına karar verildi.     

Özderici GYO davasında yeni gelişme!

Özderici GYO, teminat alınmaksızın dava konusu işlemlerin yürütmesinin durdurulmasına, 7 gün içerisinde Ankara Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz yolu açık olmak üzere, 20 Mart 2020 tarihinde oybirliğiyle karar verdi.

Caprice Gold iflas erteleme davasında karar çıktı!

Caprice Gold'un iflas erteleme davasında karar çıktı. Buna göre şirketin iflasının 29 Nisan 2020 günü saat 09:30'da yapılacak olan ilk alacaklılar toplantısının ertelenmesine karar verildi.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Mistral GYO davasında son durum Haberi

Mistral GYO davasında son durum

Mistral GYO tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İ dare Mahkemesi'nde açılan dava dosyası ile ilgili olarak Danıştay 14. Dava Dairesi'nin bozma kararı üzerine, dosya yerel mahkemeye gelerek 2019/94 Esas numarasını aldı.

İzmir 4. İdare Mahkemesi'ne önceki kararında ısrar etmesi ile ilgili olarak gerekli talep dilekçesi ve ekleri sunulmuş olup  konu ile ilgili açıklamalar Mistral GYO avukatlarından gelecek bilgiler doğrultusunda kamuoyuna açıklanacak.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
İlgili  dava dosyası ile ilgili olarak Danıştay 14. Dava Dairesi'nin bozma kararı üzerine ,  dosya yerel  mahkemeye gelerek 2019/94 Esas  numarasını almıştır. 
  
İzmir 4. İdare Mahkemesi'ne  önceki kararında ısrar etmesi ile ilgili olarak gerekli talep dilekçesi ve ekleri sunulmuş olup  konu ile ilgili açıklamalar avukatımızdan gelecek bilgiler doğrultusunda kamuoyuna...