29 / 04 / 2024

Mistral GYO ile İzmir Valiliği arasındaki davada son durum!

Mistral GYO ile İzmir Valiliği arasındaki davada son durum!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket tarafından İzmir Valiliği aleyhine İzmir 4.İdare Mahkemesi'nde açılan dava hakkında açıklama yaptı. 



Mistral GYO tarafından  İzmir  Valiliği aleyhine İzmir 4.İ dare Mahkemesi'nde açılan dava dosyası ile ilgili olarak Danıştay 14. Dava Dairesi'nin bozma kararı üzerine, dosya yerel mahkemeye gelerek 2019/94 Esas numarasını aldı.

İzmir 4. İdare Mahkemesi'ne önceki kararında ısrar etmesi ile ilgili olarak gerekli talep dilekçesi ve ekleri sunulmuş olup  konu ile ilgili açıklamalar Mistral GYO avukatlarından gelecek bilgiler doğrultusunda kamuoyuna açıklanacak.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
İlgili  dava dosyası ile ilgili olarak Danıştay 14. Dava Dairesi'nin bozma kararı üzerine ,  dosya yerel  mahkemeye gelerek 2019/94 Esas  numarasını almıştır. 
  
İzmir 4. İdare Mahkemesi'ne  önceki kararında ısrar etmesi ile ilgili olarak gerekli talep dilekçesi ve ekleri sunulmuş olup  konu ile ilgili açıklamalar avukatımızdan gelecek bilgiler doğrultusunda kamuoyuna açıklanacaktır.

 


Geri Dön