08 / 07 / 2024

mistral gyo değerlendirme raporu 

mistral gyo değerlendirme raporu 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara ilişkin denetimden sorumlu komitemizce hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Mistral GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Mistral GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 hesap döneminde, 39 milyon 961 bin 815 TL hasılat elde etti

Mistral GYO 2021'de 11.3 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Mistral GYO, 2021'de 3 milyon 741 bin 525,43 TL'lik satım işlemi, 11 milyon 353 bin 753 TL kiralama işlemi gerçekleştirdi. 

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO Konak projesinin değeri belli oldu!

Mistral GYO, Konak projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mistral GYO Konak projesinin değeri...

Mistral GYO'nun olağan genel kurulu 15 Ekim'de!

Mistral GYO'nun Yönetim Kurulu, 22 Eylül tarih ve 2021/12 no.lu kararı ile şirket Genel Kurulu'nun 15 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00'te şirket genel merkezinde toplanmasına karar verdi.

Mistral GYO 2021 yılı değerleme firmalarını seçti!

Mistral GYO'nun portföyünde bulunan her bir varlık için Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ve Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.

AFAD'dan İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Ege Denizi İzmir Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayımlandı. 

Mistral GYO 2020 yılı 3. çeyrek finansal raporu!

Mistral GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için imzalar atıldı.

mistral gyo değerlendirme raporu  Haberi

mistral gyo değerlendirme raporu 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara ilişkin değerlendirme raporu hakkında açıklama yaptı.

Mistral GYO halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara ilişkin denetimden sorumlu komitemizce hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
Halka arz fiyatının belirlenmesinde esas alınan varsayımlara ilişkin denetimden sorumlu komitemizce hazırlanan değerleme raporu ektedir.                                                

Dosya için