15 / 05 / 2024

mithatpaşa kavşak düzenleme çalışmaları son durum

mithatpaşa kavşak düzenleme çalışmaları son durum

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarında sona gelindi.

Yenibosna Kuyumcukent çevresinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Merkez Mahallesi, Kuyumcukent ve çevresi ile yol, kavşak düzenleme projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Çiftçiler dikkat! Afet bölgelerinde borç ertelemesine yeni düzenleme! Ziraat Bankası ve Tarım Kredi.. Peş peşe açıklandı

Çiftçiler dikkat! Afet bölgelerinde borç ertelemesine yeni düzenleme! Ziraat Bankası ve Tarım Kredi.. Peş peşe açıklandı

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

Herkes bu haberi bekliyordu! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan ikmal açıklaması!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ikmal tankerleriyle ilgili yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Ücretli öğretmenler ve uzman askerlere müjde verildi! Resmen açıklandı! Yeni düzenleme geliyor!

Sözleşmeli personele kadro verilmesine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanırken, kapsam dışında kalan 140 bin personele kadro yolu açıldı. İşte detaylar...

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

Konut satış ve kira fiyatlarına ilişkin düzenleme talebi Meclis gündeminde!

Konut satış ve kira fiyatlarındaki artışa yönelik düzenleme yapılması talebine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Bakan Bozdağ açıkladı! Kiralarla ilgili düzenleme çalışması yapılacak mı?

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte kiracılarla ilgili düzenleme çalışmasının sinyalini veren Bozdağ'ın o açıklamaları...

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Şişli Merkez 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi ile Çifte Cevizler Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.bugün askıya çıkarıldı.

mithatpaşa kavşak düzenleme çalışmaları son durum Haberi

mithatpaşa kavşak düzenleme çalışmaları son durum


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmaları devam ediyor. Birinci kat asfalt serim işlemlerinin Kurban Bayramı öncesinde tamamlandığı arterde, bordür ve tretuvar çalışmaları da hızla sürdürülüyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, bölgede çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.


Ulaşımda Alternatif Yollar

Haydar Akbulut, “Bilindiği üzere Mithatpaşa Kavşağı’nda kapsamlı bir dönüşüm çalışmasını kısa bir süre önce başlatmıştık. Arterde belirlenen güzergahları asfalta hazır hale getirdik. Kurban Bayramı öncesinde de birinci kat asfalt serimini gerçekleştirdik. Ekiplerimiz bölgede bordür ve tretuvar çalışmalarını sürdüyor. Tüm gerekliliklerin tamamlanmasının ardından ikinci kat asfaltı da atacağız. Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımına çok kullanışlı bir alternatif getirilmiş olacak” ifadelerini kullandı.


Yol Harici Bölümler Yeşil Alan

Bölgeye kazandırılacak yeni yeşil alanlarda da...